Kampania "Nemyslis zaplatis"

Aktualności z kraju i świata. Podyskutuj jak masz ochotę na aktualne tematy: gospodarcze, polityczne, kulturalne i społeczne.

Postprzez Pieceofeternity » 11 sie 2009, o 03:08

Chciałabym zapytać o wasze odczucia po obejrzeniu tych spotów...
Uważacie, że taka forma kampanii jest właściwa?
Ma szanse odnieść skutek i wpłynąć na psychikę kierowców do tego stopnia by zmienili swoje postępowanie?
Sądzicie, że w naszym kraju taka kampania przyniosła by jakiś skutek? Mam na myśli brutalny charakter spotów.(Wiem, że wystartowała krajowa kapania dotycząca zachowań młodych kierowców, jednak z tego co się orientuje jest ona łagodniejsza).
"Bo indywidualność polega na tym by samemu w sobie być subkulturą" RaGreen

Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest powiedziane, że w swej podróży zawędrujemy daleko. - H. P. Lovecraft
Pieceofeternity
Rekrut

Reklama

Re: Kampania "Nemyslis zaplatis"

Postprzez lucjuk » 11 sie 2009, o 14:15

Bardzo dobra, oczywiście nie wiem czy skutek przyniesie, ale lepsza niż te "ciepłe kluchy", które w PL co jakiś czas organizują, przy których każdy przełącza program na inny kanał.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Re: Kampania "Nemyslis zaplatis"

Postprzez shwungistka » 11 sie 2009, o 21:30

Takich kampanii powinno być więcej. Tyle że jeszcze ostrzejszych, może w końcu naszym polskim kierowcą przyjdzie chwila zadumy nad swoją jazdą. Kiedyś widziałam bardzo dobre reklamy po których obejrzeniu mój styl jazdy zmienił się diametralnie. Spróbuję przeszukać otchłań internetu i wam podrzucę linka
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Reklama

Powrót do Aktualności

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników