Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

lucjuk napisał(a):Nic tam poglądy, mnie bardziej zaciekawiło to stwierdzenie:
"To nie sÄ… karierowicze"
wybacz, ale takiego nepotyzmu jak w PSLu to nie ma nigdzie (oczywiście w innych partiach też jest, ale na innym poziomie).
shwungistka napisał(a):
Tak ja wiem. Pawlak jest ten zły a cała reszta to hołota. Już nie raz spotkałam się z takim stwierdzeniem. Większa część ludzi nawet go nie zna, tylko leci za medialną nagonką na niego. A PSL jest teraz dodatkowo osądzany, za koalicję z PO. No ale sorry. Tylko idiota by nie skorzystał z takiej szansy jak Tusk dał Pawlakowi. Być może na moje poglądy polityczne miał wpływ mój "idol"
Kazik. "Panie Waldku pan się nie boi...cały naród murem za panem stoi"

ale to przez miasteczko Płońsk, bo na samych wsiach to PSL miało nie żadko ponad 50%
Gdyby nie pojawienie się konkurencji w postaci Libertasu, pewnie były by te 2 ... 

Nasze-Forum.Net napisał(a):Właśnie byłem kilka dni na wsi, i przypadkiem wpadła mi w ręce lokalna gazeta Płońszczak i były podane wyniki z ich okręgu(?) rejonu i tam: PSL 27%, PO 27%, PiS 27%ale to przez miasteczko Płońsk, bo na samych wsiach to PSL miało nie żadko ponad 50%

Nasze-Forum.Net napisał(a):A UPR, niczym nie zaskoczył, a po cichu liczyłem na te 2%Gdyby nie pojawienie się konkurencji w postaci Libertasu, pewnie były by te 2 ...

), [osoby w wieku ok.16-25], kilka ciekawych dyskusji prowadzą, ale to co chciałem tu napisać i co mnie szczerze zaskoczyło to ich opinia o Korwinie. Większość uważa go tam za oszołoma, który szkodzi wizerunkowi partii, a już na pewno nie chcą go widzieć jako swojego kandydata po raz nie wiem już który na prezydenta.

dukenuken@onet.eu napisał(a):ale na libertas nie glosowaliscie?

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]