Po niemiłych doświadczeniach postanowiłem wreszcie naprawić pierwotne zaniedbanie i chciałbym ubezpieczyć swoją mała firmę. Dobrze jakby były jakies pakiety w ofercie i ubezpieczyciel solidny i wypłacalny. Słyszałem tez, że w którejś z ofert jest pomoc doraźna fachowców. Macie jakieś sugestie w tym zakresie?
Dla małych i średnich firm nie było do tej pory tak kompleksowych ofert, a małe i średnie przedsiębiorstwa to przecież dziewięćdziesiąt kilka procent rynku.
To prawda.Bylo tak ,ze to jednak bardziej firmy ubezpieczeniowe skupiały sie na duzych firmach.Stad teraz pewnie takie duze zainteresowanie ta nowa oferta PZU.
Ten pakiet jest o tyle fajny, że ma tę pomoc fachowców w cenie. czyli jak pęknie rura nie dość, że dostaniemy odszkodowanie, to jeszcze przyjadą i naprawią. Fajne
Odnosnie firm, bo nie orientuje sie za bardzo, czy istnieja jakies ubezpieczenia, abym mogla sobie ubezpieczyc rzecz wzieta w leasing? na przyklad samochod? Oczywiscie sa ubezpieczenia z firm leasingowych jakby w komplecie, ale nigdy nic nie wiadomo co sie z tym autem moze stac.
Słyszałam o ubezpieczeniu nieruchomości,środków trwałych jak i również firm... generalnie myślę ,że wszystko można ubezpieczyć.A samochód będący w leasingu? Chyba,że jakąś taką opcję co nie ma w pakiecie.