Blizna.

Luźne tematy, nie pasujące do innych forumowych działów.

Postprzez amoniasty » 21 sty 2010, o 14:31

Witam wszystkich 4umowiczów.

Jestem tu newbie, zastanawiałem się gdzie napisac ten temat, a piszę go ponieważ mam takie jedno małe marzenie, mianowicie
chciałbym mieć na ciele blizne o określonym kształcie ( nie jakies tam "sznytki" ) i poszukuje osoby, dokładnie płci żenskiej :)
która owego zadania by sie podjeła, wiem że dla wielu to sie może wydać dziwne no ale nikt nie jest taki sam i każdy się rożni od siebie więc jeśli nie będziesz miał do "powiedzenia" niczego co mogłoby mnie zainteresować to najlepiej nie pisz nic.
A osoby które być może kiedyś myślały o czymś podobnym bądź są zainteresowane owym tematem proszę pisać here ;] lub wysyłac wiadomości ;)
:amen:

btw. mam 19 lat i jestem całkiem normalny :ugeek:
amoniasty
Gosc

Reklama

Re: Blizna.

Postprzez toxic_city » 24 sty 2010, o 17:27

W ostateczności możesz zgłosić się do chirurga.
TUROK MOCTA!!!
toxic_city
Gosc

Postprzez amoniasty » 29 sty 2010, o 17:03

Bede mial to na uwadze, czekam jeszcze na jakies sugestie.
amoniasty
Gosc

Postprzez koscista » 9 lut 2010, o 15:06

Takie cudo może zrobia Ci w salonie tatuażu, musisz popytać.
Ale najpierw na prawdę dobrze się zastanów. Taka blizna nie wygląda ładnie. Już lepszy tatuaż.
koscista
Gosc

Postprzez amoniasty » 13 lut 2010, o 20:56

Osobiscie mi sie to podoba i juz sie zastanowilem.
Tatuaze sa juz zbyt oblatane (co nie znaczy ze nie fajne) mam zamiar sobie zrobic w niedalekiej przyszlosci jeden, moze dwa.
Jednak skaryfikacja to pewnego rodzaju odmiennosc, i jezeli scara bedzie wykonana przez czlowieka znajacego sie na rzeczy i symetrycznia ułożona to (dla mnie) bedzie to piekna rzecz.

Ps. Znalazłem już conieco, jeżeli ktoś jest tym również zainteresowany to prosze: http://forum.bodymodifications.pl/index.php
amoniasty
Gosc

Reklama

Powrót do Hyde Park

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]