Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Rozstrzepana napisał(a):stachel94 nie wiem czy jest sens wogóle odpisywac na twoje aluzje bo ty i tak wiesz swoje:D

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)
to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)
mają oni wysokie oceny w testach branżowych są więc sprawdzeni 
Jak poznałam mojego chłopaka to poszłam z nim do łóżka na pierwszej randce i było super. Jesteśmy juz 9 miesiecy razem i swiata opoza sobą nie widzimy, do tego mamy naprawde wspaniały seks, rozumiemy się rewelacyjnie, moge swobodnie powiedzieć że to mój najlepszy przyjaciel. A wszystjkie psiapsiółki mi doradzały: nie idz z facetem na pierwszej randce bo Cie nie bedzie szanował tylko traktował jak dziwke... Cóż, kobiety też mają prawo lubić seks, a jeżeli facet mnie przekresla, bo twierdzi że jestem zbyt łatwa to niech spada.
moze być tak ze tez chce czegos wiecej bo wydajesz mu sie sympatyczna, wartościową dziewczyną. Ja mysle że w takim przypadku to powinnaś sie zastanowić nad tym czy Ty chcesz go przelecieć? I jesli tak to iśc na całość, a jeśli zależy Ci na zbudowaniu poważnej relacji, to może poprostu lepiej poczekać
zobaczysz jak się miedzy wami sprawy potoczą. Nie rób nic w brew sobie.Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]