Co myślicie o facecie, który....

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Rozstrzepana » 8 sty 2009, o 02:19

stachel94 nie wiem czy jest sens wogóle odpisywac na twoje aluzje bo ty i tak wiesz swoje:D
Popisalabym listy z kimś, kto ma ciekawe spojrzenie na świat:D

ANIME MANGA FAN
Rozstrzepana
Rekrut

Reklama

Re: Co myślicie o facecie, który....

Postprzez stachel94 » 8 sty 2009, o 22:35

Rozstrzepana napisał(a):stachel94 nie wiem czy jest sens wogóle odpisywac na twoje aluzje bo ty i tak wiesz swoje:D

Sens jest i to oczywiści, bo chce poznac wasze zdanie.

Aha i ja wiem tylko to, z czym się spotkałem. Podzielcie się swoimi doświadczeniami :)
stachel94
Przyjaciel forum

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 02:15

przykro mi to pisać, ale wiele dziewczyn, które zarzekają się, że nie idą z facetem do łóżka na pierwszej, drugiej, trzeciej randce, ale w rzeczywistości dzieje się inaczej...
według mnie w pewnym wieku, czyli powiedzmy ok. 25 roku życia jest to osobisty, moralny problem kobiety już w dużym stopniu ukształtowaniem i to od niej zależy, co wybiera.
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez serojad » 9 sty 2009, o 02:25

A co jeśli to dziewczyna chce przelecieć faceta ?
też jest 'dziwką'?

ja nie ukrywam, miałam parę razy 'jednorazowe spotkania'. Ale z mojego wyboru. Co do 'życia materialnego'.. od 16 roku życia sama dbam o siebie. Szkołę skończyłam z dobrymi wynikami, mam maturę, zawód. Dzieci brak. : ) a sex dalej lubię.
i nie widzę większej zależności między sexem a nauką. ;]
.
serojad
vc Prezes

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 02:29

może nie chodzi o naukę, ale bardziej o to, czy ktoś jest dorosły psychicznie, a nie tylko fizycznie.
ale wiadomo, że każdy dorasta w innym momencie i są szalone 40stki (i pewnie mają do tego prawo),
ale też mądre, dorosłe, świadome 16-letnie dziewczyny ;)
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez nikita00 » 4 sty 2012, o 19:24

Jeśli bylibyście zainteresowani szkoleniami z uwodzenia mogę wam polecić świetną szkołę, z której oferty sama skorzystałam mianowicie Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl.) ich oferta jest przeznaczona dla kobiet i mężczyzn w różnym wieku, prowadzą szkolenia profesjonalnie i efektywnie. Ja dzięki nim stałam się kobietą przebojową i otwartą, dla której nawiązanie kontaktu z mężczyzną nie jest żadną trudnością :) mają oni wysokie oceny w testach branżowych są więc sprawdzeni :)
nikita00
Gosc

Postprzez rollka » 13 sty 2012, o 17:07

A ja myśle ze spoko:) facet który na 2 albo 3 randce chce seksu to hedonista. Czy pójśc z nim do łóżka to oczywiście zależy od faceta i od rodzaju połaczenia psychiczno emocjonalnego jakie jest miedzy nami. Lubie seks i dlatego nie jest to dla mnie żaden problem, oczywiście nie poszła bym do łóżka z byle kim. Facet musi mnie pociagać i musi być miedzy nami magia :) Jak poznałam mojego chłopaka to poszłam z nim do łóżka na pierwszej randce i było super. Jesteśmy juz 9 miesiecy razem i swiata opoza sobą nie widzimy, do tego mamy naprawde wspaniały seks, rozumiemy się rewelacyjnie, moge swobodnie powiedzieć że to mój najlepszy przyjaciel. A wszystjkie psiapsiółki mi doradzały: nie idz z facetem na pierwszej randce bo Cie nie bedzie szanował tylko traktował jak dziwke... Cóż, kobiety też mają prawo lubić seks, a jeżeli facet mnie przekresla, bo twierdzi że jestem zbyt łatwa to niech spada.

A jak rozpoznac czy facet tylko chce Cie przelecieć czy nie??? Coż facet z pewnoscią chce Cie przelecieć :) moze być tak ze tez chce czegos wiecej bo wydajesz mu sie sympatyczna, wartościową dziewczyną. Ja mysle że w takim przypadku to powinnaś sie zastanowić nad tym czy Ty chcesz go przelecieć? I jesli tak to iśc na całość, a jeśli zależy Ci na zbudowaniu poważnej relacji, to może poprostu lepiej poczekać :) zobaczysz jak się miedzy wami sprawy potoczą. Nie rób nic w brew sobie.
rollka
Gosc

Postprzez groszek » 30 sty 2012, o 13:54

a ja nie wiem co jest dziwnego w facecie który chce seksu, a jak by nie chciał to by było okey? Wszystko zależy od sytuacji, chwili i gotowości. Nie wiem skąd wiesz że ten facet tego chce, zauwazyłaś jak się zblizycliscie - skoro juz na to pozwoliłas to nie ma się co dziwić, czy ci powiedział w prost to faktycznie słaby jest. Ciężko się wypowiedziec nie znając kontekstu sytuacji.
groszek
Gosc

Postprzez tymonek » 20 lut 2012, o 00:59

jak nie potrafi poczekać dłuzej to pewnie tylko na seksie mu zależy, takiemu od razu bym podziękowała za dalsza znajomość
Biada temu, kto usłyszy te słowa. Bo uwierzył w cuda, dopiero gdy magiczne chwile życia odeszły na zawsze. prezent na roczek
tymonek
Gosc

Postprzez gosiagosia » 9 mar 2012, o 16:09

Co myślicie o facecie, który.... ma żółte zęby?
gosiagosia
Rekrut

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]