Oczywiście,jeszcze jeśli wiemy jakie lubi najbardziej.Ostatnio panowie bardzo sobie chwalą kosmetyki z Nivea,ładnie pachną,są delikatne i można wszędzie dostać.Ostatnio widziałam takie komplety w sklepach Biedronka,ja np.skompletowałam wcześniej w aptece.
Zależy co lubi i jakie są jego zainteresowania, ja uprawiam sport i dla mnie dobrym prezentem są perfumy czy dezodoranty męskie, a jeśli jest bardziej elegantem niż luzakiem, to może jakieś modne koszule męskie? Teraz akurat są zimowe wyprzedaże, więc można coś wyrwać.
Pewnie,że można i koszulę,ale nie wiadomo,czy dziewczynę jeśli np.nie pracuje stać na taki prezent.Trzeba to także brać pod uwagę. Ładny drobiazg też może się przydać,nie koniecznie musi to być rzecz materialna i droga.
Jeśli kogoś dobrze znamy, powinniśmy wiedzieć, czym dana osoba się interesuje, co lubi i co w danym momencie przyciąga jej uwagę. Trzeba zwracać uwagę na takie sygnały, uważnie słuchać
Nalepszy prezent to taki o którym on sam marzy, może ma jakieś hobby, coś do kolekcji, jakaś wymarzona lektura lub płyta a może bliet na konert ulubionego zespołu lub na mecz
dokładnie tak jak mówią wszyscy poprzednicy, najlepiej kupić coś co trafi w zainteresowania danej osoby i sprawi żeby ta osoba była zadowolona z prezentu. Bo nikt nie lubi nie trafionych prezentów. Ja żeby dać do wiadomości wszystkim użytkownikom domu co chciałbym dostać na ur. porozwieszałem wszędzie karteczki z napisem: gitary elektryczne i cały czas trąbiłem przy kazdej okazji o gitarze, efekt był taki że mam teraz mój wymarzony prezent czyli gitarkę
No tak = gitara elektryczna to już konkretny i drogi prezent.Na to mogą sobie pozwolić jedynie rodzice.Ale dziewczyna? uważam, że najlepiej kupować kosmetyki,tego nigdy nie jest zbyt wiele,a zawsze można dostać jakąś nowość.
Cześć dziewczynki:) Mam ogromną proźbę moja przyjaciółka ma urodziny w najbliższą sobote to jest 14 kwietnia. zaprosiłą nas na dyskotekę do vivki a jest taki konkurs kto zdobędzie najwięcej lajkow na facebooku to może wprowadzić 10 osób za darmo. Zazwyczaj wygrywają chłopacy więc Jeśli możecie to zjednoczmy się i pomóżcie zrobić mi dla niej prezent Po niżej jest link kliknijcie na niego a następnie pod komentarzem Sylwia Krawczyk kliknijcie lubie to:) Z gór dziękuję:) https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... tif_t=like