Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.
świetlik to ziolo o ile kojarze, tak? czyli oklady jakies robic? :/ a Vichy ma jakis specjalny krem na takie objawy czy normalny jakis pod oczy masz na mysli?
Świetlik to są takie krople do oczu, które zmniejszają opuchnięcia i odprężają oko, a co do kremu pod oczy to jak znajdę w starych szpargałach to napiszę Ci konkretną nazwę
Świetlik to nie tylko krople ale i żele. Możesz też kupić w postaci suszu i po zaparzeniu robić okłady. Dobre są też żele ze świetlikiem, jest cała gama z flosa z różnymi dodatkami jak np. aloes. Krople na pewno się przydadzą jeśli masz przekrwione oczy to lepiej będzie wybrać krople które obkurczają naczyńka krwionośne.
susz?? z suszu to miete z babcinego ogorodka znam :-) to juz lepiej poszukam tych swietlikow flosleka poki co wakacje bez kompa mialam wiec nic sie nie dzieje tak sie zastanawiam czy jakies suplementy kupic na oczy... tak profilaktycznie...
Ha ha ha, to coś podobnego możesz dostać ziele świetlika ale w sklepie zielarskim. Tylko wiesz, jednak tubka czy pudełeczko są wygodniejsze. Polecam poszukać tych żeli w tubkach bo są najabardziej wygodne w aplikacji. Krótko mówiąc nie pchasz palucha do pudełka. A kompresy sobie czasem też rób nie zaszkodzi.
a nogi w misce pomocze jak bede tak siedziec przed kompem... zarty zartami ale jak wczoraj po raz kolejny tego pieknego lata lako jak z cebra to ja po raz kolejny przypominalam sobie upal poprzedneigo lata. Pamietam ze w lipcu wlasnie tak bylo ze siedzialam przed kompem czy tv moczac nogi w zimnej wodzie ... jak ja teraz tesknie do tego upalu!
Mimo wszystko dobrze jest wybrać się z tym problemem do okulisty - oczy to zbyt "delikatny" temat, żeby leczyć się na własną rękę. Ostatnio poczytałam trochę o zdrowiu oczu i byłam zaskoczona, jak wielu rzeczy jeszcze nie wiem...