Co przeczytać?

Jeśli kochasz magię, jaką niesie ze sobą dobra lektura, podziel się tym z innymi- czyli nasze ulubione gatunki literackie, postaci, autorzy, książki, poezja, proza i odrobina twórczości własnej

Postprzez Beti » 6 lut 2011, o 00:53

Mam nadzieję że nie zapomniałeś o tym wątku, i go przeczytasz, bo podam ci teraz genialne książki, które myśle... nie! jestem pewna, że pokochasz tak mocno jak JA! :grin:
Z książek przygodowych to chętnie polecę ci moje ulubione książki:
[*]Atramentowe serce :good: (część 1)
[*]Atramentowa krew :good: ( część 2)
[*] Atramentowa śmierć :good: ( część 3)
[*]Eragon :good:
[*]Most do Therabitthi :good: ( czy jak to się tam pisze....)
[*] Harry Potter :good: ( wszystkie części)
[*] Księżyc w nowiu :good: ( chyba tak to sie nacywalo i to jest cos jak saga zmierzch)
Taką wzruszającą książką to jest:
[*] Oskar i pani Róża :good:

Chyba narazie się naczytasz ;) :wave:
Beti
Gosc

Reklama

Re: Co przeczytać?

Postprzez frezja » 13 maja 2011, o 17:22

Jeżeli długi i zawiłe fabuły i to jeszcze rozpisane na wiele tomów to polecam książki Trudi Canavan. Trylogię Czarnego Maga na początek, a później Trylogię Zdrajcy i najnowszą cześć z tej serii "Łotra"
frezja
Gosc

Postprzez kasia147 » 23 sie 2011, o 17:02

przeczytaj "kod genesis" ;) swietna ksiazka ;D
Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał! ;)
kasia147
Gosc

Postprzez pasjonatka » 24 sie 2011, o 13:34

To teraz weź sie za Harry Pottera- bo widzę,że lubisz tego typu książki.Pozdrawiam. :wave:
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez paradis » 11 paź 2011, o 21:54

Polecam "Nieświadomego maga" Karen Miller.
paradis
Gosc

Postprzez szukamrady » 13 paź 2011, o 15:02

Polecam świetną stronkę:
www.pogodaducha.pl
szukamrady
Gosc

Postprzez czytam-ona » 13 paź 2011, o 20:45

Dla lubiących kryminały, zagadki, aluzje i domyślanie się jednym słowem nad rozwiązywanie problemów w książce mam do polecenia ksiązki Umberto Eco. Można zacząć od "Imię Róży" później "Tajemniczy płomień królowej Loany" a na koniec nowość Eco "Cmentarz w Pradze" czego jeszcze nie czytałam, ponieważ będzie można ją dostać dopiero na początku listopada. Ale już wiem, że ją kupię i przeczytam.
czytam-ona
Gosc

Postprzez gandalf » 18 lis 2011, o 00:00

Jeśli ktoś z was chciałby skorzystać z kursu uwodzenia, pogłębić nieco swoją wiedzę na ten temat to polecam mu kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Prowadzą kursy uwodzenia dostosowane do wieku, płci i stopnia zaawansowania uczestników. Ja jestem bardzo zadowolony z ich pracy, są profesjonalni, mają pozytywne oceny w testach i dobre opinie wśród uczestników. Dzięki nim moje relacje z kobietami niezwykle się poprawiły i każdą kobietę potrafię uwieść ;) polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
gandalf
Gosc

Postprzez smif&wessun » 18 lis 2011, o 17:25

Sprawdź sobie jeszcze nowość wydawnictwa Impuls - "CeWEBryci - sława w sieci" , bardzo ciekawa książka, przedstawiono kilka ciekawych osób, które zyskały sławę w sieci poprzez swoją działalnośc np. na youtube. Warto przeczytać, gwarantuje, że wciaga.
smif&wessun
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Literatura