Co robiÄ™ nie tak?

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez McGregor » 21 sty 2012, o 19:25

Od pół roku jestem z pewną dziewczyną, dodam, że to moja pierwsza dziewczyna. Wszystko super, rozumiemy się jak łyse konie, mamy podobne zainteresowania, lubimy spędzac ze sobą czas. Tylko jest pewien problem, nie wiem czy ona nasz związek traktuje poważnie, czy jest to dla niej zwykłe partnerstwo. Zawsze kiedy próbuje się do niej "zbliżyć" to jakoś sie dyskretnie wymiguje a kiedy próbuje o tym pogadac to zmienia temat. Nie wiem gdzie tkwi problem, czy we mnie czy w niej. Mieliśmy wiele sprzyjających sytuacji, by to zrobić, ale nic z tego nie wyszło. A może nie jestem dla niej atrakcyjny pod tym względem?
Pomóżcie, bo juz wariuję :(
McGregor
Gosc

Reklama

Re: Co robiÄ™ nie tak?

Postprzez asuska » 24 sty 2012, o 19:14

a co masz na myśli używając słowa "zbliżyć"? chodzi Ci o seks? Jeśli tak to nie dziwię się że ona się wymiguje. Pół roku związku to nadal mało, nie wiem ile macie lat, ale wydaję mi się, że jest po prostu niegotowa to. Chłopaki podchodzą do tego inaczej, niż dziewczyny. My potrzebujemy więcej czasu. Miej cierpliwość i małymi kroczkami ją zdobędziesz:)
asuska
Gosc

Postprzez kubicka » 25 sty 2012, o 00:22

mysle ze chodzi o jej niesmialosc. pewnie jestescie młodzi, warto jeszcze poczekac. taki odpowiedni moment sam nadejdzie, uwierz mi.
kubicka
Gosc

Postprzez mazsmac » 24 mar 2012, o 16:32

Popieram tÄ… akcjÄ™, co o tym sÄ…dzicie?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tr ... e-marzenia

Tribestan jest pierwszym w Polsce preparatem na podniesienie libido dla kobiet i mężczyzn. Dzięki niemu spełniamy zmysłowe marzenia i uwalniamy namiętność i pożądanie!

Obrazek

Zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku.
mazsmac
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]