Co tu tak smutno

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez Nikotyna » 28 maja 2010, o 23:51

TAK "ZBYT CZĘSTO MAMY DOŁA" a ja mam tego dosyć- to co pragniemy, nasza kraina szczęścia jest za granicą prawa i społecznego przekonania. W poprzednie wakacje miałem takiego doła że codziennie myślałem o samobójstwie. Nauczyłem się z tym żyć, jeżeli Siły Większe pragną mej śmierci to nie mogę się poddać.- Było tak jak zgubiłem siebie. Teraz zacząłem słuchać muzyki którą kocham, nie walczyłem o popularność wśród rówieśników, skupiłem się na myśleniu, uczeniu jak ma się żyć znalazłem to co w życiu mi przeszkadza. Zniszczyłem w sobie zło- ale i tak stałem się Filozofem szkoły gimnazjalnej. Jak mnie bolało to poszedłem tam gdzię mnie najbardziej bolało i nie uchylałem się przed ciosami. Mogę powiedzieć jedno(
NIE ZAWSZE CHODZI O TO BY BYĆ MISTRZEM- ZAWSZE POTRZEBNY JEST TEN NARRATOR KTÓRY ŚMIEJE SIĘ BO SAM JUŻ TO PRZEŻYŁ)

Przepraszam Administratorów za złamanie pewnych zasad regulaminu forum. Moją decyzję chcę usprawiedliwić chęcią pomocy innym i mam nadzieję o zachowaniu tego posta.
Nikotyna
Rekrut

Reklama

Re: Co tu tak smutno

Postprzez izjanno » 8 sie 2011, o 19:28

Może komuś pomoże książka "Potęga Podświadomości" Josepha Murphye'go. Ten kto się pogubił w życiu niech przeczyta ją uważnie i uśmiechnie się. :) Każdy z Nas miewa w życiu dołki, ale to zależy od Ciebie czy chcesz coś z tym coś zrobić i nie żyć przeszłością, czy nawet przyszłością, tylko żyć teraźniejszością, bo to jest prawdziwa rzeczywistość. Sam możesz ją ulepszyć, tylko uwierz w siebie i pozbądź się tych negatywnych myśli.
problemy ze snem
Ten kto walczy jest zwycięzcą.
izjanno
Gosc

Reklama

Powrót do Psychologia