co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez Malinowa » 23 cze 2009, o 17:51

Panowie, coś tu się nie zgadza, wam brak daru samoobserwacji. Kobieta zazwyczaj milknie jak widzi coś co ją totalnie rani, a zazwyczaj jest to wasze zachowanie. Przyjmujecie, że możecie robić wszystko, brak wam wewnętrznego cenzora, a kobieta ma to przełknąć, a jak czuje sie zraniona to mówicie że to przez okres,sorry to nie okres wyjeżdża sam na urlop, flirtuje z koleżanką z pracy, albo zapomina o urodzinach....
Malinowa
Gosc

Reklama

Re: co was denerwuje najbardziej u kobiet?

Postprzez Alfred » 23 cze 2009, o 18:11

Do Malinowej: chyba masz złe doświadczenia! Ja tam nigdy nie raniłem mojej partnerki. To ona wiecznie problemy wymyślała i ja musiałem tatusia grać, ciągle pocieszać, głaskać itd. A i tak wszystko na marne. Te jej ciągłe kompleksy, ataki zazdrości i chore zmiany nastroju. Pewnie, że ją kochałem, uczucia były i długo pozostają, ale ile można wytrzymać w takim związku toksycznym?
Alfred
Gosc

Postprzez Luniak » 23 cze 2009, o 18:35

Malinowa... chyba troszkę przesadzasz... Nie wiem jakich facetów znałaś, ale nie wszyscy są tacy. Ale trochę podzielam Twoje zdanie. Mężczyźni często(nawet podświadomie) zdają sobie sprawę z powodu jaki targa naszymi uczuciami itd. ale i tak nie zwracają no to uwagi. Moim zdaniem wystarczy być szczerym i wszystko będzie ok.
Luniak
Gosc

Postprzez Alfred » 24 cze 2009, o 11:42

Luniak napisał(a):Malinowa... chyba troszkę przesadzasz... Nie wiem jakich facetów znałaś, ale nie wszyscy są tacy. Ale trochę podzielam Twoje zdanie. Mężczyźni często(nawet podświadomie) zdają sobie sprawę z powodu jaki targa naszymi uczuciami itd. ale i tak nie zwracają no to uwagi. Moim zdaniem wystarczy być szczerym i wszystko będzie ok.

Właśnie, generalizować nie można! Są też uczciwi faceci. Myślę, że szczerość, wierność i szacunek to podstawa. Ale znam też takich lovelasów, np. moich kolegów ze studiów, którzy mimo, że są w stałym związku, flirtują na prawo i na lewo w internecie, potem na smsy, maile, a w końcu spotykają się z tymi laskami.
Alfred
Gosc

Postprzez art22 » 27 cze 2009, o 19:31

Hej przecież i tak z kobietą żle a bez niej....jeszcze gorzej więc po co narzekać przecież i tak Was kochamy choćby za to że jesteście jakie jesteście. :amen:
art22
Gosc

Postprzez Cichy » 27 cze 2009, o 20:52

Kiedy pytam je o poważne sprawy to one coś kręcą... To mnie denerwuje.
Cichy
Gosc

Postprzez art22 » 29 cze 2009, o 20:57

To nie pytaj bo po co
art22
Gosc

Postprzez Alfred » 30 cze 2009, o 13:07

a kobiety zawsze mówią, że to faceci coś kręcą jak się ich pyta o poważne sprawy! Nie lubię gdy kobieta od razu chce stałego związky, od pierwszej randki, zamiast dać wszystkiemu czas, podejść do sprawy na spokojnie. Najlepiej to jeszcze ślub i dzieci za rok... masakra!
Alfred
Gosc

Postprzez shwungistka » 30 cze 2009, o 15:52

Alfred napisał(a):Najlepiej to jeszcze ślub i dzieci za rok... masakra!

Jakbyśmy nie podejmowały za was tych decyzji to byście wszyscy zostali bezdzietnymi kawalerami.
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez art22 » 30 cze 2009, o 23:14

Zgadza się to kobiety decydują przeważnie :amen:
art22
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]