Witam!
Nie znalazłem podobnego tematu więc stworzyłem nowy.
Chcę się dowiedzieć jak wiarygodne są strony typu:
http://www.sprawdz-to.pl/test/w-jakim-wieku-umre czy rezultaty z nich otrzymane mogą mieć jakiekolwiek odzwierciedlenie w rzeczywistości?
Kiedyś powiedziałbym od razu że są to historie z palca wyssane ale pewnego razu, jak byłem na festynie, znajomi namówili mnie żebym poszedł do wróżki. W końcu dałem się namówić i za chwilę byłem już w środku. Okazało się, że kobieta patrząc na dłoń przepowiada przyszłość. Spośród wielu różnych banialuków przepowiedziała mi datę mojej śmierci. Sceptycznie nastawiony wróciłem do domu i przypadkiem natknąłem się właśnie na tę stronę. Jak wielkie było moje zdziwienie gdy okazało się, że wynik jest ten sam co mi podała kilka godzin wcześniej wróżka.
Teraz jestem w kropce bo nie wiem czy był to zwykły zbieg okoliczności czy też nie. Dobrze by było jakby ktoś oprócz mnie sprawdził tę stronę. Chciałbym żeby mimo wszystko podejść do tego bardziej serio.
Jestem nowy na tym forum ale nie chcę żebyście oceniali mnie tylko po tym jednym poście. Po prostu ten temat nie daje mi spokoju i musiałem zapytać.