Komórka Ci się popsuła.. chcesz zdjąć simlocka? a może kupić lub sprzedać telefon?
Szukasz darmowych taperek gierek i dzwonków na fonika?
To właśnie dział dla Ciebie!
To chyba zależy od tego, czy lubisz Samsungi, czy wolisz Nokie albo SE. Z tego co wiem, to Samsungi mogą być awaryjne, o wiele lepsze są Nokie i SE moim zdaniem.
"Nie słuchajcie żadnych kłamstw. Kłamstwa diabła są bardzo nudne. " Ojciec Tadeusz Rydzyk
Jeśli wierzysz w Boga, to możesz się pomodlić o łaskę dobrego wyboru. Ja tak zrobiłem przy kupnie komputera i jeszcze ani razu nie był w naprawie. A mam go prawie rok.
"Nie słuchajcie żadnych kłamstw. Kłamstwa diabła są bardzo nudne. " Ojciec Tadeusz Rydzyk
neptun86 napisał(a): Ja tak zrobiłem przy kupnie komputera i jeszcze ani razu nie był w naprawie. A mam go prawie rok.
A podłączyłeś go do prądu chociaż raz?
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
Moja znajoma ma telefon Samsung SGH-S5230 Avila i z tego co wiem, jest bardzo zadowolona. Twierdzi, ze ma duzy poreczny wyswietlacz. Jest latwy w obsludze i ma duzo fajnych funkcji.