dieta..

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez jumper » 7 wrz 2011, o 18:39

dieta cud na pewno nie istenieje. co istnieje, to zdrowe odzywianie, mniejsze porcje jedzenia i ruch. duzo duzo ruchu. nie ma co liczyc na cudowne diety. nawet jak sie szybko schudnie, to sie rownie szybko przytyje...
jumper
Gosc

Reklama

Re: dieta..

Postprzez sinos » 15 wrz 2011, o 18:58

Nie ma cudów, w dietach też nie... Trzeba się trochę wysilić, ruszać się, biegać, ćwiczyć... Do tego dietka jakaś zrównoważona, nie mówię tu o głodówkach, katowaniu się i niedojadaniu, ale o racjonalnym, zdrowym odżywianiu zgodnie z podstawowymi zasadami - wiadomo - odstawiamy słodycze, tłuste potrawy, więcej warzyw, owoców - chyba każde dziecko to wie...;) A do tego jakieś suplementy, witaminy, żeby wzmocnić efekty - ja dużo dobrego słyszałem ostatnio o Acai Berry 900, widzę po mojej siostrze, że dobrze wygląda i czuje się lepiej, ona sama też to widzi, więc ma jeszcze większą motywację, żeby dbać o siebie... Ale diety cud - raczej nie istnieją...
sinos
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]