Dzień Norweski - dom energooszczędny, glob pełen energii

Aktualności z kraju i świata. Podyskutuj jak masz ochotę na aktualne tematy: gospodarcze, polityczne, kulturalne i społeczne.

Postprzez gosiagosia » 17 lis 2010, o 16:13

W Poznaniu 23 listopada tego roku organizowane jest seminarium szkoleniowe, w którym udział jest bezpłatny.
Celem Dnia Norweskiego jest przybliżenie produktów i rozwiązań stosowanych w Norwegii w obszarach czystej energii i zrównoważonego rozwoju.
Tutaj znajdziecie formularz zgłoszeniowy:
http://vikersonn.pl/ambasada-norwegii-o ... n-norweski
gosiagosia
Rekrut

Reklama

Re: Dzień Norweski - dom energooszczędny, glob pełen energii

Postprzez Solarny » 22 lis 2010, o 01:34

Szkoda, że do Poznania mi zupełnie nie po drodze;/ Ciekawe czy na tym seminarium będzie mowa głównie o pompach ciepła czy też o innych technologicznych nowinkach budowlanych wchodzących w nurt ekologicznych rozwiązań. Mnie ostatnio bardzo zainteresował temat ekologicznego ogrzewania ale i innych elementach związanych z nim. Wiedzieliście, że wraz z wyborem skutecznego, ekologicznego i oszczędnego źródła grzewczego należy równocześnie zadbać o porządna izolację budynku? Ja byłem bardzo zaskoczony jak wiele zyskuje się wraz z zastosowaniem skutecznej izolacji.
Solarny
Rekrut

Re: Dzień Norweski - dom energooszczędny, glob pełen energii

Postprzez rihalu » 8 gru 2010, o 13:56

Generalnie te prośrodowiskowe technologie i alternatywne źródła energii to bardzo ciekawe, pożyteczny i co raz popularniejszy temat.
rihalu
Gosc

Reklama

Powrót do Aktualności

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]