Psi ball

Miejsce gdzie możesz porozmawiać o wróżbach, świecie astralnym, duchach, demonach, i rzeczach niewyjaśnionych

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 00:31

a są niezbędne jakieś umiejętności?
i ile czasu to zajmuje?
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Reklama

Re: Psi ball

Postprzez sadako » 10 sty 2009, o 16:30

hmm napewno trzeba umieć sie koncentrować, odprężać, wyciszać wewnętrznie. Nie mozna tez myslec, ze to przyjdzie tak od razu. Czasem trzeba tygodniami, nawet miesiącami ćwiczyć nim się tak naprawde uda.
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 14 sty 2009, o 00:11

sadako napisał(a):hmm napewno trzeba umieć sie koncentrować, odprężać, wyciszać wewnętrznie. Nie mozna tez myslec, ze to przyjdzie tak od razu. Czasem trzeba tygodniami, nawet miesiącami ćwiczyć nim się tak naprawde uda.

aa... to ja chyba nie mam do tego cierpliwości ;)
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez sadako » 14 sty 2009, o 13:40

LadyMakbet napisał(a):
sadako napisał(a):hmm napewno trzeba umieć sie koncentrować, odprężać, wyciszać wewnętrznie. Nie mozna tez myslec, ze to przyjdzie tak od razu. Czasem trzeba tygodniami, nawet miesiącami ćwiczyć nim się tak naprawde uda.

mało kto ma;)
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 14 sty 2009, o 18:00

pewnie dlatego mało jest takich, którym się to udaje.
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez sadako » 14 sty 2009, o 19:34

ja jak czegoÅ› naprawdÄ™ chce to to zrobie.
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 15 sty 2009, o 16:28

sadako napisał(a):ja jak czegoś naprawdę chce to to zrobie.

ja niestety nie mam takiej siły przebicia :P
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez Cedq » 1 lut 2009, o 23:07

Witam,jestem nowym użytkownikiem :P.Bardzo miło mi was wszystkich poznać....ale od razu przejdę to tego o co chcę zapytać :) a mianowicie:
Sadako możesz bardziej szczegółowo mi objaśnić jak sprowadzić energię Do dłoni? bo pomimo że wydawało mi się kiedyś to niewiarygodne i nie prawdziwe to teraz naprawdę wierzę że mógłbym wykonać psiballa jak się postaram.
Byłbym bardzo wdzięczny

z góry dziękuje i pozdrawiam :P///Cedek
Cedq
Gosc

Postprzez Wilku ;) » 19 lut 2009, o 04:46

hehe ja mam dużą cierpliwość do takich rzeczy:) ile to już mineło :scratch: pół roku? :P
dopiero od niedawna widzę efekty ale gołym okiem widoczne. 2 dni temu przez 2 sek stworzyła mi sie kulka pomarańczowa ^^ ale kiedyś z miesiąc po treningu przez 1 sek duża kula białego światła z aurą do okoła. aż mnie sparaliżowało. To jest dla mnie dowód ,że mogę stworzyć Psi balla i mimo wielu krytyk od ludzi i niepowodzeń nic mnie ani trochę nie zniechęca do dążenia do celu:) Chcę opanować swą energię i pokazać wszystkim z mojego otoczenia że się mylili. Nawet jak bd musiał czekać jeszcze 2 lata to mam nieprzebity upór który mi pomaga dążyć do celu ;) wierze w to co robie bo widziałem to na własne oczy ale trzeba trenować regularnie. i nie po 1-2min tylko dłużej :)

Mam nadzieję że nie tym ktorzy mimo wielu krytyk chcą Psi Balla tworzyć znajdą swoje światełko w ciemnościach nocy ;)
Wilku ;)
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Ezoteryka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]