wampiry

Miejsce gdzie możesz porozmawiać o wróżbach, świecie astralnym, duchach, demonach, i rzeczach niewyjaśnionych

Postprzez LadyMakbet » 9 sty 2009, o 00:25

chcesz powiedzieć, że są ludzie, którzy kradną innym energię, zamiast wypijać krew? :P
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Reklama

Re: wampiry

Postprzez sadako » 10 sty 2009, o 16:27

tak, są ludzie którzy żywią sie energią innych. Mój kumpel to praktykuje. Ja nie wiec duzo powiedziec nie mogę
sadako
Admiral

Postprzez lucjuk » 10 sty 2009, o 16:39

sadako napisał(a):tak, są ludzie którzy żywią sie energią innych. Mój kumpel to praktykuje. Ja nie wiec duzo powiedziec nie mogę

To niech się do gniazdka podepnie, a nie innymi się wysługuje :)
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez stalker » 10 sty 2009, o 16:41

lucjuk napisał(a):
sadako napisał(a):tak, są ludzie którzy żywią sie energią innych. Mój kumpel to praktykuje. Ja nie wiec duzo powiedziec nie mogę

To niech się do gniazdka podepnie, a nie innymi się wysługuje :)

Ewentualnie,akumulator mu jeszcze zostaje. :lol:
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez LadyMakbet » 14 sty 2009, o 00:09

przykro mi, ale nie wierzÄ™:P
energię można komuś dać uśmiechając się do niego, albo lejąc mu energy drinka do szklanki:P
http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?manufacturers_id=34&products_id=73 zapraszam! :) to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać :))
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez sadako » 14 sty 2009, o 13:39

LadyMakbet napisał(a):przykro mi, ale nie wierzę:P
energię można komuś dać uśmiechając się do niego, albo lejąc mu energy drinka do szklanki:P

zabierać też można:)
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 14 sty 2009, o 18:01

ale może wytłumaczysz w jaki sposób, bo nie bardzo mogę to sobie wyobrazić
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez sadako » 14 sty 2009, o 19:47

Wampiry energetyczne wyglądem nie różnią się od zwykłych ludzi. Różnica tkwi w budowie ich ciała astralnego. Wampiry energetyczne nie potrafią wytworzyć wystarczającej ilości energii pozwalającej im przeżyć. Inna teoria mówi, że ciało wampirów energetycznych przecieka. Jednym słowem wampiry energetyczne żywią się energią innych ludzi?
Zazwyczaj nie zdają sobie sprawy, że osłabiają innych. Spotkanie z wampirem powoduje, że czujemy się rozdrażnieni, słabi, smutni. Dłuższy kontakt może skończyć się bólami głowy i chorobami. Myśl, że wampiry to ludzie spotykani na mieście jest, niestety, błędna. Bardzo często wampirem jest ojciec, matka, dziecko, współmałżonek, kolega w pracy lub przyjaciel. Osoba będąca wampirem może być powszechnie lubiana i ceniona, tylko? ludzie z jej otoczenia podświadomie wolą unikać z nią kontaktów.

na jednej stronie zostało napisane:
To czerpanie żywotnego fluidu od osób z własnego otoczenia. Operacja ta może przebiegać z bliska lub z daleka, świadomie lub nie, wbrew ofierze lub za jej przyzwoleniem.W obecnośći Wampirów energetycznych inni często czują senność, znużenie, zmęczenie. To skutek zabierania przez Wampiry energetyczne ich energii.Wampir może dokonywać swojego procederu na różne sposoby - poprzez rytuał nie wymagajšcy fizycznej obecności ofiary, poprzez wizualizacyjno-energetyczne praktyki w obecności drugiej osoby i - co jest szczególnym przypadkiem tego ostatniego - podczas seksu celem jest energia ofiary i jest ona dobierana wyłšcznie ze względu na to, ile tej energii i jak łatwo może dostarczyć.

istnieją również wampiry emocjonalne
sadako
Admiral

Postprzez LadyMakbet » 15 sty 2009, o 16:24

sadako napisał(a):Wampiry energetyczne wyglądem nie różnią się od zwykłych ludzi. Różnica tkwi w budowie ich ciała astralnego. Wampiry energetyczne nie potrafią wytworzyć wystarczającej ilości energii pozwalającej im przeżyć. Inna teoria mówi, że ciało wampirów energetycznych przecieka. Jednym słowem wampiry energetyczne żywią się energią innych ludzi?
Zazwyczaj nie zdają sobie sprawy, że osłabiają innych. Spotkanie z wampirem powoduje, że czujemy się rozdrażnieni, słabi, smutni. Dłuższy kontakt może skończyć się bólami głowy i chorobami. Myśl, że wampiry to ludzie spotykani na mieście jest, niestety, błędna. Bardzo często wampirem jest ojciec, matka, dziecko, współmałżonek, kolega w pracy lub przyjaciel. Osoba będąca wampirem może być powszechnie lubiana i ceniona, tylko? ludzie z jej otoczenia podświadomie wolą unikać z nią kontaktów.

To czerpanie żywotnego fluidu od osób z własnego otoczenia. Operacja ta może przebiegać z bliska lub z daleka, świadomie lub nie, wbrew ofierze lub za jej przyzwoleniem.W obecnośći Wampirów energetycznych inni często czują senność, znużenie, zmęczenie. To skutek zabierania przez Wampiry energetyczne ich energii.Wampir może dokonywać swojego procederu na różne sposoby - poprzez rytuał nie wymagajšcy fizycznej obecności ofiary, poprzez wizualizacyjno-energetyczne praktyki w obecności drugiej osoby i - co jest szczególnym przypadkiem tego ostatniego - podczas seksu celem jest energia ofiary i jest ona dobierana wyłšcznie ze względu na to, ile tej energii i jak łatwo może dostarczyć.

o nie, to ja pokłóciłam się z przyjaciółką, bo wydawało mi się, że ciągle celowo mnie denerwuje, a ona jest po prostu WAMPIREM ENERGETYCZNYM! :P
przepraszam, ale mnie to bawi. nie kupujÄ™ tego!
LadyMakbet
Kapitan

Postprzez stalker » 15 sty 2009, o 16:46

sadako napisał(a):Wampiry energetyczne wyglądem nie różnią się od zwykłych ludzi. Różnica tkwi w budowie ich ciała astralnego. Wampiry energetyczne nie potrafią wytworzyć wystarczającej ilości energii pozwalającej im przeżyć. Inna teoria mówi, że ciało wampirów energetycznych przecieka. Jednym słowem wampiry energetyczne żywią się energią innych ludzi?

A takiego wampira zalatwimy za pomoca kolka drewnianego czy paralizatora?.
PS.Niech te wampiry trzymaja sie zdala od elektrowni.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ezoteryka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]