Można powiedzieć że dużo jest fajnych filmów, ale ostatnio byłem w kinie na avatar 3D. Poprostu coś niesamowitego w końcu cały film zrobiony w 3D i na dodatek takie efekty jakby nie można porównać z żadnym innym filmem polecam gorąco
Kac Vegas, który już chyba ze 4 razy oglądałem!! kupiłem na DVD, bo to coś pięknego!! czekam na 2 część, bo ponoć jest juz kręcona w tajlandii
toomekkk napisał(a):Kac Vegas, który już chyba ze 4 razy oglądałem!! kupiłem na DVD, bo to coś pięknego!! czekam na 2 część, bo ponoć jest juz kręcona w tajlandii
Trudno będzie wybrać jeden Film bo wiele jest świetnych. Tak więc: "Dzień świra" "Avatar" "Seed: Skazany na śmierć" (Horror) Wszystkie części "Straszny Film" To tyle jak na dzień dzisiejszy
kick ass Byłam w kinie i jestem zachwycona .Od tych słoów zaczyna się film "Wszyscy o tym marzyliśmy. Nie udawajmy. Każdy z nas chciał być kiedyś superbohaterem" Po chwili na naszych oczach pojawia się zamaskowany heros w kostiumie wyposażonym w skrzydła. Skacze z dachu wieżowca i próbuje lecieć . Opada w dół i ma tragiczne w skutkach spotkanie z maską stojącego samochodu. Hehhee naprwdę film fajny dobra akcjiaq i jest z czego się pośmiać Polecam
Temat jest bardzo złożony. Gdybym miał jednak podać definitywnie jeden film wybrałbym Slumdog - Milioner z ulic. Uważam, że to rewelacyjne kino.