Formuła 1

Jeśli lubisz kopać piłkę lub tylko pić piwko oglądając mecz ulubionej drużyny to dział dla Ciebie. Kibicujesz komuś? Podziel się relacją z ostatniego meczu. Nie tylko dla sportsmenów i sportsmenek.

Postprzez maciek_f1 » 9 paź 2009, o 11:10

W sumie nie wiem czy to dobrze bo jak nie będzie sukcesów to mogą się wycofać i będzie podobna sytuacja jak z BMW Williams z kolei ma lepsze osiągi w tym roku, ale w przyszłym nie wiadomo co z silnikami będzie. Heidfeld raczej w którymś z nowych zespołów zajmie miejsce, a co do partnera Kubicy media sugerują, że może to być również Lucas Di Grassi, Bruno Senna lub nawet Mark Webber z tymi plotkami lepiej dać spokój sobie bo już takie transfery miał być, a potem okazuje się zupełnie co innego
maciek_f1
Rekrut

Reklama

Re: Formuła 1

Postprzez Bielo » 7 kwi 2010, o 23:11

Ja Od Tego sezonu oczywiście kibicuje RENAULT uliony kierowca Oczywiście ze nasz wspaniały Kubica jak to mówia anglicy Kubika :D

Jak tak Lubidz F1 i lubisz gry MMO to zagraj W MiniRacingOnline gierka nawet spoko :cool: Jeździ sie bolidami F1
Bielo
Gosc

Postprzez nnn95 » 27 cze 2010, o 23:24

Kubica jeszcze w następnym sezonie jest w Renault a potem nie wiadomo... ale cyz ktoś jeszcze się interesuje f1 od kwietnia??
nnn95
Gosc

Postprzez rock4u » 29 cze 2010, o 05:20

nikt jeszcze oficjalnie nie powiedział, że Robert zostanie w Renault, więc teoretycznie sprawa pozostaje otwarta
ja F1 interesuję się cały czas -bez przerwy od 2005r ;)
rock4u
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Sport

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]