gdy facet wyzna nam miłość...

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez gibemarvel » 11 lis 2008, o 19:51

stalker napisał(a):A jezeli facet Cie kocha,ale nie ma czasu na kupowanie proszku i nimm2,masz z nim tylko 1dzien w tygodniu,w ktorym on chce odpoczac,to czujesz oddalenie od niego?,czy slowo kocha wystarczy Ci ?Jak to odroznisz,czy to nie puste slowa?
To już kwestia dłuższego poznania faceta. Jeśli jesteśmy na etapie spotykania się raz w tygodniu to z reguły są początki, prawda? Bo jeśli poważnie angażujemy się, to łączymy swoje drogi, ewentualnie zaczynamy mieszkać razem, planujemy wspólną przyszłość, bo potrzebujemy wzajemnego towarzystwa. Słowa "kocham Cię", rzucane zbyt wcześnie w związku uważam za bezpodstawne (Wy to nazywanie "puste"). A jeśli będziesz chciał zapytać co wtedy, gdy widzenie się raz w tygodniu nie oznacza wcale, że to związek raczkujący, to ja Ci powiem na to, że dla mnie owszem, jest.
The unsettled mind is at times an ally
Leaving the senses to fend for themselves
The people collect undeniable data
(...)
Google kłamie.
gibemarvel
vc Prezes

Reklama

Re: gdy facet wyzna nam miłość...

Postprzez nikita00 » 4 sty 2012, o 19:24

Dla osób, które uważają, iż ich umiejętności nawiązywania kontaktów z płcią przeciwną nie są wystarczające bardzo dobrym sposobem nauki są kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl), która prowadzi kursy zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Ja dzięki nim nabrałam pewności siebie, stałam się otwarta i bezpośrednia w relacjach z mężczyznami i w końcu potrafię każdego poderwać ;) polecam wam moi drodzy tę szkołę, mają pozytywne opinie i wysokie oceny :)
nikita00
Gosc

Postprzez Knorrek » 6 sty 2012, o 00:16

to zależy od tego, czy miłość jest odwzajemniona ;) jeśli tak to zapewne każda dziewczyna by się ucieszyła i chciała słyszeć to tylko częściej :grin:
Knorrek
Gosc

Postprzez Blu_bell » 28 kwi 2012, o 00:50

to najczesciej klamie bo chcecos dostac ;)
Blu_bell
Rekrut

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]