gdy facet wyzna nam miłość...

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez Monika » 17 paź 2008, o 17:27

co robicie gdy facet wyzna wam miłość...czy lubicie gdy facet często wam o tym mówi czy raczej wolicie gdy okazuje swoją miłośc nie mówiąc tego..
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Reklama

Re: gdy facet wyzna nam miłoœć...

Postprzez Jarek » 18 paź 2008, o 01:52

kurde co za psychologia.. nom szok :) A ja uważam że to powinno być i jedno i drugie :)
Jarek
Kapitan

Postprzez Monika » 18 paź 2008, o 01:53

Jarku chyba pomyliłeś działy hehehe
Reklama: firmy z branży: hobby i rozrywka dolnośląskie oraz hobby i rozrywka pomorskie w katalogach.
Monika
Pani Moderator ;)

Postprzez Jarek » 18 paź 2008, o 01:55

Ja tu jestem doradcą do spraw kobiet :P Nie mylić z kobieciarzem - chodź i tak pewnie jestem :P
Jarek
Kapitan

Postprzez sadako » 18 paź 2008, o 23:41

słowa mogą być puste, czyny pokazują co ktoś czuje.
sadako
Admiral

Postprzez serojad » 21 paź 2008, o 04:37

Powinno się pokazywać i mówić. Bo słowa nie zawsze są puste :)
.
serojad
vc Prezes

Postprzez sadako » 21 paź 2008, o 19:18

Ale czasem ktoś mówi: kocham, a wcale tego nie czuje. Chociaż wystarczy czasem spojrzeć w oczy
sadako
Admiral

Postprzez xxMiÅ›kaxx » 11 lis 2008, o 18:51

Ja wolę jak okazuje mi miłośc w jakiś sposób. Lubie tez jak mówi ze mnie kocha ale to mogą być puste słowa.
xxMiśkaxx
Rekrut

Postprzez gibemarvel » 11 lis 2008, o 19:22

Puste słowa? Chyba da się wywnioskować czy pokrywają się z czynami i czy są szczere, czyż nie?
Osobiście lubię słyszeć słowa "kocham Cię", nie za często, ale jeśli zbyt rzadko, moje serce się domaga;>
A okazywanie, to raczej na co dzień. W tym jak traktuje mnie, w tym, że kiedy kupuje proszek do prania, dorzuca nimm2żujki i marsa delighta, które uwielbiam, w tym, że kiedy widzi jak z musli wyjadam suszone banany, na drugi dzień mam ich cały woreczek, w tym, że w różnych sytuacjach dba o mnie, potem o siebie, takie normalne małe rzeczy.. "Małe rzeczy.. Nie ma nic większego od nich.." ;>
W sumie się zamotałam, nie odpowiedziałam na pytanie w temacie. Co robię.. No jak.. Mówię to samo, albo całuję, albo przytulam się, albo pytam czy bardzo, a jeśli bardzo to jak bardzo (tu czas na wymyslenie metafory;D), albo (...) etc etc
The unsettled mind is at times an ally
Leaving the senses to fend for themselves
The people collect undeniable data
(...)
Google kłamie.
gibemarvel
vc Prezes

Postprzez stalker » 11 lis 2008, o 19:30

gibemarvel napisał(a):Puste słowa? Chyba da się wywnioskować czy pokrywają się z czynami i czy są szczere, czyż nie?
Osobiście lubię słyszeć słowa "kocham Cię", nie za często, ale jeśli zbyt rzadko, moje serce się domaga;>
A okazywanie, to raczej na co dzień. W tym jak traktuje mnie, w tym, że kiedy kupuje proszek do prania, dorzuca nimm2żujki i marsa delighta, które uwielbiam, w tym, że kiedy widzi jak z musli wyjadam suszone banany, na drugi dzień mam ich cały woreczek, w tym, że w różnych sytuacjach dba o mnie, potem o siebie, takie normalne małe rzeczy.. "Małe rzeczy.. Nie ma nic większego od nich.." ;>
W sumie się zamotałam, nie odpowiedziałam na pytanie w temacie. Co robię.. No jak.. Mówię to samo, albo całuję, albo przytulam się, albo pytam czy bardzo, a jeśli bardzo to jak bardzo (tu czas na wymyslenie metafory;D), albo (...) etc etc

A jezeli facet Cie kocha,ale nie ma czasu na kupowanie proszku i nimm2,masz z nim tylko 1dzien w tygodniu,w ktorym on chce odpoczac,to czujesz oddalenie od niego?,czy slowo kocha wystarczy Ci ?Jak to odroznisz,czy to nie puste slowa?
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Reklama

Następna strona

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]