Gdzie mam pójść??

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez pasjonatka » 7 gru 2011, o 15:06

To też nie gwarantuje pracy.Przecież ostatnio ciągle się mówi o cięciach w telewizji,lub pozostaniu na dawnym stanowisku,ale za niższą pensję.Nie lepiej też jest w środowisku aktorskim.Aktorzy tracą pracę,zamykane są teatry /Bajka/,lub bankrutują.W dzisiejszych czasach nikt nie wie jaki kierunek studiów będzie lepszy.A czy kiedyś będzie lepiej?Czarno to widzę.Pozdro!. :(
pasjonatka
vc Prezes

Reklama

Re: Gdzie mam pójść??

Postprzez Christopher1235 » 8 gru 2011, o 07:35

Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta szkół wyższych skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższą Szkołę Mazowiecką, usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą m.in. Fizjoterapię, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiający ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na http://www.wsmw.edu.pl
Christopher1235
Gosc

Postprzez pasjonatka » 22 gru 2011, o 19:38

Nie taka znowu przeszłość,a dla chcącego nie ma nic trudnego.A swoją drogą,że też chce Ci się ślęczeń nieraz godzinami nad cyferkami,choćby nawet i przed komputerem.Ale skoro takie zajęcie Tobie się podoba,to okey.Liceum i potem Ekonomik.
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez tancereczka96 » 22 gru 2011, o 22:02

Dzięki, :grin: w sumie zastanawiam się nad liceum, ale chociażbym chciała zakończyć po nim naukę to nic nie będę mieć, więc zastanawiam się na technikum ekonomicznym. Libię liczyć - niektórzy myślą, że to jest głupie jak sądzę troszkę inaczej matma jest fajna wystarczy zrozumieć o co w niej chodzi, nawet cyferki mogą być ciekawe.... :P Zależy, co kto lubi, ale matma zawsze się przyda, chociaż najprostrze równania. Lecz z drugiej strony to świetny pomysł na nudne chwile. :D
tancereczka96
Gosc

Postprzez pasjonatka » 24 gru 2011, o 15:22

Masz rację,samo liceum w dzisiejszych czasach nic nie daje.Musisz jeszcze iść gdzieś dalej,dobrze też umieć ze dwa obce języki,dobrze są widziane w jakiejkolwiek pracy.A matma oczywiście każdemu się przydaje w życiu.Ślęczenie nad cyferkami też czasami może być przyjemne,jeśli nie musimy szukać błędów jak to nieraz bywa w księgowości.Powodzenia.trzymaj się. ;)
pasjonatka
vc Prezes

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]