Gdzie mam pójść??

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez tancereczka96 » 24 sie 2011, o 16:33

Chce zostać księgową i niewiem jaką szkołę średnią wybrać, aby osiągnąć ten cel. Pomóżcie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
tancereczka96
Gosc

Reklama

Re: Gdzie mam pójść??

Postprzez waran_syk » 30 sie 2011, o 18:11

Możesz iść do technikum ekonomicznego, ale również do LO do jakieś matematyczno-ekonomicznej klasy, a później studia na finansach i rachunkowości. W zależności od tego jak chcesz się rozwijać :)
waran_syk
Gosc

Postprzez tancereczka96 » 30 sie 2011, o 18:40

Dzięki wielkie :)
tancereczka96
Gosc

Postprzez bekanamaxa.pl » 31 sie 2011, o 18:01

dokładnie technikum ekonomiczne, pozniej najlepiej finanse i rachunkowosc
jeśli masz słabe nerwy to nie wchodź tu---> http://bekanamaxa.pl/
bekanamaxa.pl
Gosc

Postprzez fiona76 » 1 wrz 2011, o 23:45

W AP Edukacja mają ciekawą ofertę w tej branży :)
fiona76
Gosc

Postprzez pasjonatka » 3 wrz 2011, o 15:10

Albo własnie Liceum Ekonomiczne,albo Technikum Ekonomiczne,Albo normalnie to Liceum,a potem wybrać jakiś kierunek związany z rachunkami i bankowościa.Tylko,że teraz jest tylu ekonomistów,czasami bez pracy,czy nie lepiej coś związanego i Informatyką?W dzisiejszych czasach wszystko jest na tym oparte,więc tylko chyba ten kierunek będzie miał największe w przyszłości powodzenie.
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez fiona76 » 8 wrz 2011, o 22:46

Dlaczego tak pesymistycznie? U mnie w AP edukacja łowią bez przerwy talenty :)
fiona76
Gosc

Postprzez Christopher1235 » 24 lis 2011, o 17:03

Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta wyższych skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższa Szkoła Komunikowania i Mediów Społecznych im. Jerzego Giedroycia., usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą m.in. aktorstwo i politologię, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiający ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na www.wskims.edu.pl
Christopher1235
Gosc

Postprzez pasjonatka » 24 lis 2011, o 17:33

To wcale nie jest oczywiste,że skończysz wyższe studia i dostaniesz od ręki pracę.To nie te czasy.Kiedyś wystarczyło Liceum,czy nawet podstawówka i ludzie pracowali.Teraz są po kilku nieraz fakultetach i nie mają pracy,albo mają taką pracę,która absolutnie nie ma nic wspólnego z kierunkiem studiów.Gdzieś czytałam,że w dalszym ciągu dobrymi kierunkami będzie - informatyka, budowlanka,możliwe,że ekonomia także,jeśli ktoś lubi siedzieć w cyferkach i po godzinach pracy w czasie miesięcznych bilansów,a w czasie rocznych czasami z pracy się nie wychodzi,w dodatku jeszcze przeżywać stres i obawę,czy aby na pewno jest wszystko okey,kiedy przychodzi każdego roku kontrola biegłych księgowych.Pozdrawiam. :D :) :) :(
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Christopher1235 » 30 lis 2011, o 04:21

Oferta Wyższej Szkoły Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie skierowana jest do osób młodych, pałających się aktorstwem, grą na scenie, występowaniem w telewizji. Położona 200 metrów od Placu Grunwaldzkiego szkoła oprócz doskonałej kadry, świetnego wyposażenia i przyjaznej atmosfery znajduje się w tym samym budynku co telewizja Edusat, w której studenci mogą odbywać praktyki i uczyć się bezpośredniego występowania przed kamerą. WSKiMS kończył między innymi znany aktor i reżyser Olaf Lubaszenko. Oprócz jednolitych studiów magisterskich z aktorstwa oferujemy również studia dwustopniowe studia Politologii. Poznajcie Nas lepiej, wchodząc na wskims.edu.pl
Christopher1235
Gosc

Reklama

Następna strona

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]