Gdzie na imprezÄ™?

Wybierasz się albo wiesz o jakiejś ciekawej imprezie czy koncercie? Zaproś, poinformuj innych o nim, podziel się swoimi wrażeniami po!

Postprzez gosiagosia » 2 sie 2010, o 11:18

Wybieram siÄ™ na weekend do Kielc. Jakie miejsca polecacie?
gosiagosia
Rekrut

Reklama

Re: Gdzie na imprezÄ™?

Postprzez duzy7 » 14 wrz 2010, o 23:33

Byliście już w warszawskim klubie h2o po ostatnich zmianach?
Nazywa się teraz h2o club&beach, a w ostatnią sobotę byłem tam na świetnej imprezie, w japońskim stylu, o nazwie ?Origami Party?.
Na facebookowym profilu h2o club&beach można obejrzeć fotorelacje z imprez oraz informacje o najbliższych eventach. W przygotowaniu jest również strona poświęcona klubowi h2o. Do zobaczenia na kolejnych imprezach organizowanych przez H2O club&beach przy Wale Miedzeszyńskim 407.
duzy7
Gosc

Postprzez Karinka999 » 25 wrz 2010, o 00:57

Ja byłam ostatnio na bardzo fajnej imprezie, ale to raczej nie w klubie jako takim... Chodzi o to, że było to zorganizowane przez www.palatio.pl i efekt był zniewalający. Oczywiście, wiąże się to z pewnymi kosztami, ale co się nie robi, żeby dobrze się bawić :).
Karinka999
Gosc

Postprzez jmichalska24 » 29 wrz 2010, o 16:16

W Kielcach? No, moja droga, to mogę z czystym sumieniem polecic ci super klub muzyczny "antrakt the club". Fajna atmosfera, super muzyka. Koncerty też tam czasem się odbywają. Jakbyście byli w naszym pięknym mieście jakoś teraz to możecie wpaśc tam za małą cenę, bo właśnie na stronie fastdeal.pl znalazłam zniżkę. Naprawdę super miejsce, mimo że niezbyt duże. W necie możecie sobie sprawdzic recenzje. Z tego co wiem to są raczej pozytywne :) Mi tam się podoba, to moja stała miejscówa na spotkania ze znajomymi.
jmichalska24
Gosc

Reklama

Powrót do Imprezy

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]