Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Wcześniej rozliczałem roboty mostowe na budowie drogi ekspresowej S22 Elbląg - Granica Państwa. Moja praca polega na rozliczaniu rzeczowo-finansowym budów, a mam ich kilka. Rozliczam wynagrodzenie podwykonawców i moją firmę na podstawie rzeczywiście wykonanych robót. Prowadzę korespondencję z Inwestorem i Podwykonawcami. Tworzę dokumentację budowy. Jednym słowem jestem prawą ręką kierownika budowy od papierkowej roboty. Ostatnio dodali mi obowiązki specjalisty d/s jakości i środowiska. Lubię swoją pracę, ale czasem ma się dość siedzenia za biurkiem. Często jestem na budowie i wykonuję obmiary robót. Taka duuża praktyka w czasie moich studiów:Pserojad napisał(a):a ja szukam pracy. Jestem do Technikum żywienia i ni z ząb nie mogę jej znaleźć tylko dlatego, że nie widzę siebie w sklepie z ciuchami..
stalker napisał(a):Mam pytanie a co technik zywienia potrafi,co masz po takiej szkole oprocz tytulu technika.
a co taki inżynier może robić...hmmm..jest bardzo dużo opcji..to zależy od specjalności jaką się wybrało...chociaż niektórzy nie pracują w swojej specjalności..ja jestem na specjalności mleczarstwo
jak również w sanepidach, w szpitalu,w szkolnictwie jako nauczyciel:)Monika napisał(a):stalker napisał(a):Mam pytanie a co technik zywienia potrafi,co masz po takiej szkole oprocz tytulu technika.
jeżeli o mnie chodzi to ja jestem po LO...i nie mam tytułu technika..na razie jestem bez tytułu;P
ale w czerwcu będę miała tytuł inżynieraa co taki inżynier może robić...hmmm..jest bardzo dużo opcji..to zależy od specjalności jaką się wybrało...chociaż niektórzy nie pracują w swojej specjalności..ja jestem na specjalności mleczarstwo
![]()
i jak uzyskam tytuł inżyniera mogę pracować w zakładach mleczarskich na stanowiskach laboratoryjnych,jak również na hali produkcyjnej doglądając procesów technologicznych ponieważ teraz w zakładach automatyzuje się proces produkcji żeby wyeliminować zanieczyszczenia pochodzące od ludzi...mogę też pracować w zakładach mięsnych,w przetwórstwie roślinnym (np.w Kubusiu),w zakładach piwowarskichjak również w sanepidach, w szpitalu,w szkolnictwie jako nauczyciel:)
Jarek napisał(a):Oj. Nie czepiaj się.. Na pewno - pod warunkiem, ze się czegoś uczył - ma jakąś wiedzę teoretyczną. W praktyce pewnie nie wiele pokaże podczas pierwszych dni zmagań z pracą. Ale uwierz, że jeśli na prawdę coś z tego technikum wyniesiesz, pracujesz w branży - to ta wiedza zaprocentuje. Będąc mało skromnym - wiem to po sobie. W 8 klasie podstawówki zaparłem się, ze nie pójdę do LO. Nie żałuję że poszedłem do technikum i rok dłużej czekałem do matury. Bo mam pracę, studiuję i podoba mi się to, co robię.
Powrót do Biznes, ekonomia, praca
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]