Jak wyrwać dziewczynę na wygląd?

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez szukamrady » 7 lip 2011, o 14:16

Witam wszystkich na forum! Czy macie jakiś pomysł jak należy wyglądać na randce? Dużo fajnych pomysłów znalazłem tutaj: Jak wyrwać dziewczynę na wygląd. Proszę o więcej rad i wskazówek.
szukamrady
Gosc

Reklama

Re: Jak wyrwać dziewczynę na wygląd?

Postprzez liveyourlife » 7 lip 2011, o 15:51

Ale na wyglÄ…d w sensie ubioru czy na wyglÄ…d w sensie stylizacji?:)
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez kubanan » 14 sty 2012, o 02:39

ciekawa strrona
kubanan
Gosc

Postprzez impresario » 18 sty 2012, o 22:46

Wszystkim, którzy chcieliby zacząć inne życie, stać się bardziej towarzyskimi i otwartymi na nowe doświadczenia polecam zapisanie się na kurs uwodzenia prowadzony przez najlepszą szkołę w Polsce Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Zapisałem się do nich na szkolenia ponieważ chciałem w końcu poderwać jakąś kobietę, a zawsze miałem z tym problemy. Dzięki ich pomocy zrozumiałem swoje błędy i potrafię już ich nie popełniać.
impresario
Gosc

Postprzez mazsmac » 24 mar 2012, o 16:32

Popieram tÄ… akcjÄ™, co o tym sÄ…dzicie?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tr ... e-marzenia

Tribestan jest pierwszym w Polsce preparatem na podniesienie libido dla kobiet i mężczyzn. Dzięki niemu spełniamy zmysłowe marzenia i uwalniamy namiętność i pożądanie!

Obrazek

Zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku.
mazsmac
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]