aby chronić skóre przed zmianami temperatur stosuje specjalny krem ochronny do twarzy z mary cohr bardzo jestem z niego zadowolona czy wy też stosujecie specjalne kremy kiedy na dworze jest zimno ????????
I pewnie nie ty jedna. Która z dziewczyn dba i ma świadomość zagrożeń ze strony niskiej temperatury też zmienia krem na zimę. Najważniejsze byście zwracały uwagę aby w kremie nie było wody, w niskiej temperaturze zamarza i podrażnia skórę. Dobrze też aby krem mimo, że zimowy miał filtry. Więc tłusty lub półtłusty. Ja w tym roku chyba skuszę się na bio-ochronny krem z winter care.
No to racja ze zima jednak trzeba uzywac bardziej tlustych kremow. Ja troszke to zaniedbywalam bo nie cierpie tlustych i pod makijaz sie nei nadawaly. Ale zauwazylam ze jednak firmy juz teraz potrafia robic tak kremy ochronne zeby nie zostawialy tlustej warstwy na skorze...
Masz na mysli to winter care Flos-Leku? Bo chyba jeszcze jakas firma ma taka serie? Kupilas juz moze?
Tak to z zimowej serii FlosLek. Jeszcze nie kupiłam a to ze względów pogodowych, sama widzisz jaką zimę do tej pory mieliśmy. Ale tak kupuję ten bioochronny i jeszcze krem do rąk wezmę też z tej serii.
Ja wszystkie kremy jakie stosuję,kupuję tylko w aptekach,bo wiem,że tam zawsze są świeże i wybór jest bardzo duży.W okresie zimowym stosuję krem Soraya.
Podobno w nivei jest za dużo wody i nie nadaje się na mroźną pogodę. Kupiłam zimowy krem tak jak w zeszłym roku z flosa. Dobre mają te kremy a i tanie. I co powinno być w takim kremie to filtry.