Jakie gry lubicie?

Lubisz grać? To dział dla Ciebie. Pogadaj z ludźmi którzy mają taką sama pasje jak TY! Podziel się też kodami do ulubionej gry.

Postprzez smif&wessun » 16 wrz 2011, o 15:09

Najbardziej to lubię gry Rpg, nie pogardzę też jakąś ciekawą strategią czy strzelanką. Lubię tez gry na przeglądarkę, ostatnio znalazłem "Dokręć śrubę" na profilu Polski Hydraulik na facebooku, prosta, nieangażująca, ale bardzo wciągająca gierka :)
smif&wessun
Gosc

Reklama

Re: Jakie gry lubicie najbardziej?

Postprzez pasjonatka » 15 lis 2011, o 15:34

A ja w dalszym ciągu poszukuję nowych gier.Wiem,że w Internecie jest ich bardzo dużo,tylko trzeba wiedzieć,gdzie i jak ich szukać.Często grywam w backgammona,w znikające kulki,/Winlinez/w Jump & Run,Moorhuhn Total,one wszystkie są darmowe.Bo tylko takie mnie interesują.Wprawdzie posiadam paysafecard,ale szkoda mi troszkę tracić,no chyba,że chcę przejść dalej w grze,wówczas jestem zmuszona dokupić sobie itemy,lub np.smocze łzy.Ale ponieważ nie jestem rozrzutna,staram się unikać płatnych gier.A ostatnio polubiłam nawet te dziecięce,logiczne,przygodowe,są bardzo fajne. :grin: :D,a jest ich tak dużo,że jest w czym wybierać.Pozdrawiam i miłej zabawy.Do usłyszenia.
pasjonatka
vc Prezes

Re: Jakie gry lubicie?

Postprzez Christopher1235 » 6 gru 2011, o 03:34

Zapraszamy do odwiedzenia portalu społecznościowego www.soul.pl. Wygodna mapa z nawigatorem pozwoli Wam odnaleźć każdą imprezę, każdego znajomego nie tylko w Polsce, ale w praktyce na całym świecie. Jeśli będziecie się nudzić, to wolny czas wypełnijcie korzystając z bogatej oferty gier i ciekawego forum.
Christopher1235
Gosc

Postprzez pasjonatka » 9 gru 2011, o 16:04

Autsajder napisał(a):Hej pasjonatka, polecam tę stronkę http://grywprzegladarce.com . Tam jest dużo gier wiec na pewno coś znajdziesz :)
pozdrawiam.

Przepraszam,że wcześniej nie odpowiedziałam.Ale wiesz co,zaglądałam w te gry w przeglądarce i tam są takie bardziej dla facetów,wprawdzie mogłyby być,tylko,czy one są na pewno darmowe?,bo prawdę mówiąc szkoda mi tracić z mojej paysafecard.A wiesz ,znalazłam w Google,fajne gry,łącznie z Mario,superowe i darmowe.Polecam,pozdrawiam i do usłyszenia.Cześć!. :)
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Niunka » 28 gru 2011, o 22:44

Mario? Ja w to gralam dobrych par lat temu.. ale fakt grala byla fajna jedna z lepszych w jakie gralam kiedykolwiek
Niunka
Gosc

Postprzez Crysis » 3 sty 2012, o 04:29

Strategia i strzelanki.
Ze strzelanek seria GTA, Halo i Crysis.
Ze strategii to Star Wars Empire At War i Stronghold.
Z gier online Wolfteam jest dobry.
Crysis
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 30 sty 2012, o 23:01

a na telefonie gracie? ja sobie właśnie klasyk ściągnęłam i nie mogę się oderwać ;) http://www.mobilegate.pl/products/product/410/
dorota_czarna
Prezes

Postprzez pasjonatka » 3 lut 2012, o 13:17

Witam. Ja gram na telefonie,mam superową grę Angry Birds,podejrzewam,że mają ją wszyscy w swoich telefonach,podobnie jak sudoku,backgammona,czy tetris.Teraz jadąc np,w pociągu widzę nieraz jak się pastwią nad swoimi komórkami właśnie nad Angry,
czasami można się i pośmiać z reakcji graczy. Ale co by nie mówić gra myślę warta świeczki. Pozdrawiam i miłej zabawy. ;)
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Niunka » 25 lut 2012, o 22:11

Angry Birds? A to nie jest przypadkiem z facebooka? Tak mi sie cos obilo o uszy, ja ostatnio znalazalam w newsletterze z paysafe wzmianke o dragonsoul, dopiero zaczelam w to grac, ale narazie mi sie podoba, zobaczymy jak bedzie dalej :)
Niunka
Gosc

Postprzez pasjonatka » 5 mar 2012, o 16:30

WItaj. Tak,też ostatnio widziałam na Fb Angry Birds, nawet często ją reklamują. A ja kiedyś tak dla żartu zaabonowałam sobie newsletter od paysafecard i dostałam informację,że mogę wziąć udział w konkursie,a nawet coś wygrać.Ciekawe czy to nie żadna podpucha?. Ostatnio też w newsletterze z paysafe czytałam o dwóch nowych grach Skyrama i ramacity,ale nie mam pojęcia o co w nich chodzi.A tak ogólnie czasami lubię sobie popykać w różne gierki.Dobre na stres. :D
pasjonatka
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gierki

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]