Jakie macie pomysły na aktywne i ciekawe spędzenie wakacji w

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez krokus » 26 sty 2012, o 13:22

Agroturystyka u mnie zawsze będzie na pierwszym miejscu. Jest tyle jej form, że jest w czym przebierać
krokus
Gosc

Reklama

Re: Jakie macie pomysły na aktywne i ciekawe spędzenie wakac

Postprzez termos » 26 sty 2012, o 14:58

Popieram rower. Można się nawet gdzieć z namiotem wybrać.
Może naucz się czegoś nowego przez wakacje. Zonglowanie? Gra w brydża? Robienie na drutach? Będzie aktywnie.
termos
Gosc

Postprzez pasjonatka » 3 lut 2012, o 13:27

Witam. Wprawdzie do wakacji sporo czasu,jak narazie to trzęsiemy się ze zimna,ale dobrze jest pomyśleć właśnie w takiej chwili o słoneczku.Pewnie,że rower jest dobry,bo wszędzie się nim wciśnie i nie trzeba benzyny,gorzej z bagażem,ale jeśli w ileś tam osób się wybieramy,to ciężary rozkładamy na wszystkich.W gronie jest i ciekawie i wesoło,a przede wszystkim bezpieczniej,ale też i można więcej zwiedzić,jeśli nikt i nic nas nie goni.Uwielbiam i morze i góry,z tym,że wszędzie mam dość daleko,na rowerze raczej bym nie dojechała.Jeśli już gdzieś wyjadę to niestety autokarem w góry do znajomych,którzy mieszkają w przepięknej Szczawnicy.Każdemu polecam. Warto tam się wybrać,wyciąg też jest,można popłynąć tratwą przełomem Dunajca z flisakami. Nowy Targ ,Nowy i Stary Sącz nie daleko i ogólnie superowo.Pozdrawiam. ;) :grin:
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez termos » 6 lut 2012, o 12:43

Podobno specjalna trasa rowerowa Krakow-Wieden jest ok nawet dla ludzi, którzy trzeci raz w życiu na rower wsiedli. Ma 700km długości, ale jesli ktoś m adługie wakacje, to da radę:)
termos
Gosc

Postprzez orzeszek » 7 lut 2012, o 14:52

Wycieszka rowerowa a grupą przyjaciół i namiotami po okolicy
orzeszek
Gosc

Postprzez termos » 8 lut 2012, o 13:04

A można też się zaangażować w jakieś działani awolontariackie- przy okazji poznać nowych ludzi i nauczyc się czegoś nowego!
termos
Gosc

Postprzez dorota_czarna » 14 lut 2012, o 23:17

jeśli ktoś już planuje jakiś dłuższy rowerowy wypad to polecam zajrzeć tutaj: http://www.tramp.gda.pl/index.php/compo ... /oferta,1/
w kupie raźniej, że tak powiem ;)
dorota_czarna
Prezes

Postprzez pasjonatka » 28 lut 2012, o 15:35

Cześć wam. też jestem zwolennikiem wycieczek rowerowych,a jeszcze jak są grupowe to i bezpiecznie i wesoło,a zwiedzić można bardzo dużo.W dodatku nawet niezbyt drogo. Pozdrawiam. :grin:
pasjonatka
vc Prezes

Postprzez Klementynka » 2 mar 2012, o 19:04

Myślałam o wakacjach w puszczy ;-). Znalazłam ofertę z Almatura, obóz rowerowo-kajakowy. Spływ jest na rzekach Roztocza, a tamtejsze okolice są urzekające. Może być ciekawie, a na pewno będzie bezpiecznie ponieważ to zorganizowany wyjazd.
Klementynka
Gosc

Postprzez shyraya » 5 mar 2012, o 17:16

O tak, rower to jest to :D Ja latem uwielbiam jeździć, najlepiej bez celu, tak przed siebie... :)
shyraya
Gosc

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hobby

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]