Jakie macie zdanie na temat walentynek?

To co kobietki lubią najbardziej?czyli plotki i ploteczki na tematy ściśle tajne przed facetami.

Postprzez dziukowa01 » 9 lut 2010, o 02:08

Witam. Pytam, bo kiedyś to święto wydawało mi się inne, aniżeli teraz. Troszkę myślałam i doszłam do wniosku, że to święto wcale nie jest takie kolorowe. Jakieś 'nie nasze'. I wcale nie chodzi o to, że nie mam ich z kim spędzać. Wiem jak miło jest dostać kartkę lub pudełko czekoladek, ale czy to święto nie wydaje Wam się chwilami sztuczne?Co o tym myślicie?
The man who makes no mistakes does not usually make anything.
dziukowa01
Gosc

Reklama

Re: Jakie macie zdanie na temat walentynek?

Postprzez alicjazuza » 9 lut 2010, o 15:31

no jak widzę na ulicach czy w supermarketach jak wszyscy nosza te serduszka i jakieś czerwone gadżety to czasem aż w dołku ściska;/ ale jak ktoś racjonalnie do tego podchodzi to OK. ja tam znalazłam fajna stronkę z prezentami http://prezenty.okazje.info.pl/walentyn ... y/chlopak/ i tam wybrałam perfumy i książkę. powinien być zadowolony ;)
wszystko z umiarem ;)
alicjazuza
Gosc

Postprzez darcc93 » 14 lut 2010, o 02:26

Hm.. moim zdaniem walentynki to beznadziejny pomysł. Tym bardziej gdzie widzę jak sklepy obklejone są serduszkami, ludzie mają szał na prezenty itd. A nikt czasem nie zauważy ,że jest osoba samotna, która nie ma nikogo a też potrzebuje miłości na widok tego robi mu się przykro. Myślę ,że miłość powinno się wyznawać każdego dnia a nie raz do roku ..
"Me wo tojireba kimi ga warau mune
ni komiageru omoi ga afureta[..]
Setsunaku furue omoi ga kimi wo sagasu
mou nidoto wasurenai tsuyoku kogasu yasashii koe[..]"

"Widzę twój uśmiech, gdy zamykam oczy.
Miłość w mojej piersi bije blaskiem.
Moja miłość, drżąca i smutna, szuka ciebie
Nie chcę nigdy zapomnieć twój głos palący się miłością"
darcc93
Gosc

Postprzez alicjazuza » 26 lut 2010, o 18:03

dziukowa01 wiesz, jakbyśmy dostawali jakieś seksowane koszulki satynowe tak codziennie, to pewnie tez by się przejadły, ale raz na jakiś czas...czemu nie ;) jak wcześniej pisałam. wszystko z umiarem ;)
alicjazuza
Gosc

Postprzez himna » 5 mar 2010, o 02:22

Ambiwalentne, ale warto je obchodzic, choc nie kosztem innych dni. Nie lubie tez je obchodzic ze zbyt wielkÄ… pompÄ…
himna
Gosc

Postprzez pinki » 14 lut 2011, o 13:22

no i mamy wielki powrót tematu ;) ja dzisiaj spędzę je u lekarza bo mam wizytę - leczę się asamaxem na wzj i musze się kontrolować, wiec będzie romantycznie :(
pinki
vc Prezes

Postprzez Jantar » 26 lut 2011, o 20:57

Nie mam nic przeciwko walentynkom, ale uważam że nie należy w tym dniu szaleć z prezentami, kwiatami i całą tą komercyjną otoczką. Można miło spędzić czas we dwójkę bez tego.
Jantar
Gosc

Postprzez Blu_bell » 16 mar 2011, o 02:02

bardzo lubie, moze sa kiczowate ale warto swiecic kazde swieto milosci w tym naszym smutnym kraju....
Blu_bell
Gosc

Reklama

Powrót do Świat Kobiet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]