Jakie studia??

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez maxi » 20 kwi 2011, o 19:52

Hej, wlasnie czeka mnie chyba jedna z najciezszych decyzji do podjecia :) Zastanawiam sie nad ekonomia, badz jakims kierunkiem zwiazanym z tym tematem, wczoraj uslyszalam o konkursie na wyzszej szkole bankowej, gdzie mozna wygrac darmowe stypendia.. www.studiamarzen.pl wiecie moze jaki jest tam poziom kształcenia i slyszeliscie jakies pozytywne badz negatywne opinie o WSB??
maxi
Gosc

Reklama

Re: Jakie studia??

Postprzez wojtas » 31 maja 2011, o 17:38

hmm... ja obecnie zastanawiam siÄ™ nad wyborem tej uczelni:

Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Aleja Niepodległości 2,
Poznań
strona www - uczelnia w Poznaniu

Co sądzicie o kierunkach studiów które tam mają? może ktoś tam studiuje z forumowiczów?
wojtas
Gosc

Postprzez Typ1 » 7 cze 2011, o 11:50

Typ1
vc Prezes

Postprzez liveyourlife » 14 cze 2011, o 19:19

Politechnika Koszalińska jest naprawdę na wysokim poziomie, ale niestety ją zdradziłam i wybrałam Poznań...a co do Wyższej Szkoły no to jak każda wyższa szkoła...niektóre zajęcia to poziom hard, a niektóre to siedzisz i nic nie robisz....a co zdawałeś na maturze?co Cie interesuje?jeżeli chcesz ekonomie studiować na naprawdę dobrym poziomie to proponuję Ci albo Jagiellonkę albo Warszawę :)
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez michallo » 29 cze 2011, o 14:56

wojtas napisał(a):Co sądzicie o kierunkach studiów które tam mają? może ktoś tam studiuje z forumowiczów?

ja obecnie mieszkam w Toruniu i tam podjąłem te studia podyplomowe w Toruniu na WSB. Uczelnia spoko, poziom dość wysoki, ale można spokojnie przejść.
michallo
Gosc

Postprzez liveyourlife » 29 cze 2011, o 17:09

Do WSB moja koleżanka chodzi :P
Ready 2 go if You say so!:)
liveyourlife
vc Prezes

Postprzez fiona76 » 13 sie 2011, o 13:43

A ja chodzę na ekonomię do AP Edukacji i jestem całkiem zadowolona :)
fiona76
Gosc

Postprzez Christopher1235 » 24 lis 2011, o 17:03

Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta wyższych skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższa Szkoła Komunikowania i Mediów Społecznych im. Jerzego Giedroycia., usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą m.in. aktorstwo i politologię, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiający ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na http://www.wskims.edu.pl
Christopher1235
Gosc

Reklama

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]