jedynak/jedynaczka

Interesuje Cię zachowanie człowieka, jego mowa ciała sposób bycia i czym to jest spowodowane? To dział dla Ciebie. Znajduje się tu również parapsychologia i grafologia oraz inne dziedziny związane z zachowaniem człowieka.

Postprzez pretxt » 20 maja 2009, o 19:45

Nie, nie, nie!
Na pewno cechy ludzi i ich zachowania nie są zależne od posiadania rodzeństwa czy też nie.
Ja przez 9 lat nie miałem rodzeństwa i jakoś nigdy nikt nie zwracał mi uwagi na moje zachowania. Od 9 lat mam wspaniałą siostrę, która jest moim oczkiem w głowie. Znam natomiast ludzi mających 6-stkę rodzeństwa a będacymi taki sku****nami jakich ludzkość nie widziała.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
pretxt
Rekrut

Reklama

Re: jedynak/jedynaczka

Postprzez nika » 15 sie 2009, o 00:38

Mam do powiedzenia tlyko tyle,ze jest to STEREOTYP,bo sama jestem jedynaczka i znam wiele jedynaków i w mniejszości przypadków sie on sprawdza. ;]
nika
Gosc

Postprzez shwungistka » 15 sie 2009, o 02:37

Nigdy nie byłam jedynaczką więc nie wiem jak to jest, choć w sumie to jestem jedyną wnuczką więc dla dla dziadków jestem jedynaczką, ale ja tego nie odczuwam
"Ule Śmierci stoją na czarnej trawie w czarnym sadzie, pod obsypanymi czarnym kwieciem gałęziami starych drzew, które kiedyś wydadzą jabłka, a te...ujmijmy to w ten sposób?zapewne nie będą czerwone?
shwungistka
vc Prezes

Postprzez Pieceofeternity » 15 sie 2009, o 19:07

Byłam jedynaczką 7 lat i mimo pojawienia się siostry na świecie jestem samolubna i egoistyczna.
"Bo indywidualność polega na tym by samemu w sobie być subkulturą" RaGreen

Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest powiedziane, że w swej podróży zawędrujemy daleko. - H. P. Lovecraft
Pieceofeternity
Rekrut

Postprzez hipodameja » 19 sie 2009, o 17:43

Wszystko zależy od ludzi. Kwestia charakteru, po prostu. Są jedynacy snobistyczni i zapatrzeni w siebie, ale nie brakuje tych sympatycznych i koleżeńskich. Ja mam siostrę, nigdy jedynaczką nie byłam ;p.
'Dlaczego mi brakuje nieba, chociaż nie ma żadnej chmury...?
Dlaczego płaczę ze chce wyżej, gdy jestem już na szczycie góry...?'
hipodameja
Gosc

Postprzez Theak » 7 wrz 2009, o 03:23

jestem jedynakiem i tak jestem samolubny i rozpieszczony, zawsze muszę mieć to co chce i oczywiście zawsze to mam. Więc te wszystkie stereotypy o jedynakach są prawdziwe xD
Czary, Zaklęcia i Magia - serwis internetowy o magii TajemniceMagii.pl
Theak
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Psychologia

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników