Jedz, módl się, kochaj

Jeśli kochasz magię, jaką niesie ze sobą dobra lektura, podziel się tym z innymi- czyli nasze ulubione gatunki literackie, postaci, autorzy, książki, poezja, proza i odrobina twórczości własnej

Postprzez Brydzia_94 » 23 lut 2009, o 20:27

Poszukuje wersji internetowej książki "Jedz, módl się, kochaj" Elizabeth Gilbert . Chodzi o wersje do czytania na kompie.
Jak by ktoś znalazł to prosze dać znać tu albo na e-mail davi_davi@interia.pl
Dzięki :grin:
Brydzia_94
Gosc

Reklama

Re: Jedz, módl się, kochaj

Postprzez Beti » 14 lut 2011, o 00:48

Możesz sobie zobaczyc w empiku, i kupisz tam, ostatnio jak tam bylam widzialam , ze bylo,
Koleżanko, ale czy naprawde nie chce ci się przeczytac tej ksiazki? Podobno jest fajna :)
Powodzenia :D
Beti
Gosc

Postprzez dżefrej » 6 mar 2011, o 00:51

hejka :) chciałem wam polecić świetne szkolenia z uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałem z kursu dla facetów Alpha Male, ogólnie to mają bardzo szeroki wybór kursów i każdy znajdzie coś fajnego dla siebie. Goście są naprawdę rewelacyjni, we mnie zdziałali dosłownie cuda, w końcu potrafię mieć każdą laskę heh ;) naprawdę warto skorzystać www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
dżefrej
Gosc

Postprzez Miss nineteen » 14 wrz 2011, o 16:23

ej! ta pani nie ptytała o kursy uwodzenia... :hello: Swoją drogą to straszna głupota :amen:
Miss nineteen
Gosc

Reklama

Powrót do Literatura

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników