Języki w Warszawie- opinie???

Problem z pracą domową? Niedługo test, a ty nic nie umiesz? Napisz! Pomożemy!

Postprzez gong » 6 gru 2011, o 15:16

Poszukuję opinii i recenzji różnych szkół językowych w Warszawie. Chcę podszkolić swój angielski . Które miejsca są godne polecenia ????
gong
Gosc

Reklama

Re: Języki w Warszawie- opinie???

Postprzez bozio » 9 gru 2011, o 16:00

Osobiście godna uwagi jest szkoła English For You, przyjazna atmosfera, dużo konwersacji z Nativami, osobiście trafiłem na Travisa z Usa. Bardzo kameralne dodatkowe konwersacje z osobami anglojęzycznymi w klubiku dyskusyjnym, wygląda to jak spotkanie w knajpce, a nie jak zajęcia w szkole. Polska lektorka Bianka ( ma talent) robi część gramatyczną i przeprowadza testy. Kursy prowadzone są więc przez dwóch lektorów. Inna dobra szkoła oprócz English For You to zdecydowanie Peritus, korzystałem z ich usług - Metody Callana
bozio
Gosc

Postprzez Christopher1235 » 13 gru 2011, o 03:39

Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta wyższych szkół skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższą Szkołę Społeczno-Ekonomiczną, usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą m.in. Bezpieczeństwo narodowe oraz Finanse i Rachunkowość, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiający ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na www.wsseuczelnia.edu.pl
Christopher1235
Gosc

Postprzez bozio » 17 gru 2011, o 15:11

Christopher1235

My tu pytamy i rozmawiamy o szkołach językowych, trochę trafiłeś z tym postem jak łysy z grzywką o kant kuli :hello:
bozio
Gosc

Postprzez klatka » 15 mar 2012, o 17:20

Słyszałem od znajomej właśnie o English for you, była bardzo zadowolona, gdyż zajęcia w tej szkole pomogły jej poprawić się w gadce( miała zajęcia z różnymi Nativami), a to było dla niej najważniejsze, chciała skorzystać z Erazmusa.
klatka
Gosc

Postprzez pat1111 » 27 kwi 2012, o 17:23

ja chodziłem do różnych szkół w wawie, ale moja mama uważa, że to pieniądze wyrzucone w błoto i kupiła mi super program http://www.highfive.pl/. jeśli chcesz podszkolić anglika to ja polecam!
pat1111
Gosc

Postprzez bozio » 21 maja 2012, o 18:45

To zależy na jakie trafiałeś, bo jest kilka bardzo dobrych
bozio
Gosc

Reklama

Powrót do Szkoła, nauka, edukacja

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników