Kawa

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez Typ1 » 27 sie 2010, o 02:52

Nie pijam na co dzień, tylko przed sesją egzaminacyjną mi się zdarza po 3-4 dziennie. Nie smakuje mi i w nadmiarze jest niezdrowa.
Typ1
vc Prezes

Reklama

Re: Kawa

Postprzez koscista » 31 sie 2010, o 12:41

Ja piłam ale przestałam :grin: Moim zdaniem można w zdrowszy sposób utrzymać się na nogach przez cały dzień :) Na początku piłam mocną herbatę ale co okazało się kiepskim pomysłem bo mocna herbata podobno też nie zdrowa, później piłam w tab. musujących magnez a teraz przestawiłam się na gotowy napój Plusssz up z magnezem albo guaraną. I przyznam, że nawet już za smakiem kawy nie tęsknie :cool:
koscista
Gosc

Postprzez Szpila » 12 wrz 2010, o 15:36

A ja bardzo lubię kawe, jestem kawoszem. I okropnie ciężko byłoby mi zrezygnować z tej przyjemności. Niedobory magnezu uzupełniam chemicznie :grin: .
Szpila
Rekrut

Postprzez graszka » 12 paź 2010, o 22:46

Szpila napisał(a):A ja bardzo lubię kawe, jestem kawoszem. I okropnie ciężko byłoby mi zrezygnować z tej przyjemności. Niedobory magnezu uzupełniam chemicznie :grin: .
jakby siebie czytała- czasem to tak mam ze oko mi drga od braku magnezu, tyle kawy wypijam :grin:
graszka
Gosc

Postprzez Bobik » 14 paź 2010, o 00:17

jestem kawoszem- pije rano, popołudniu i przed snem i usnę- kawa mnie chyba juz nie klepie :grin:
"Między mężczyzną a kobietą przyjaźń nie jest możliwa. Namiętność, wrogość, uwielbienie, miłość - tak, lecz nie przyjaźń." Oscar Wilde

Zobacz moja SEXI Asystentke
Bobik
Gosc

Postprzez festa » 20 paź 2010, o 20:01

Od kiedy poznałam smak wielu kaw to piję dla smaku.i zależy wszystko od pory roku czy sytuacji.
Rano lubie wypić małe(typoko włoskie)esspreso.
Przepadam latem za kawÄ™ na zimno(frappe) a wieczorem gdy spotkam siÄ™ ze znaomymi to kawa z dodatkiem alkoholu.
A braki magnezu od czasu do czasu uzupełniam witaminkami.
festa
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników