Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

Może jakby nie było tego konkursu z nagrodami to być Ci uwierzyła!!!stalker napisał(a):Ad.4. A dla kogo jest ten numerek taki wazny,bo nie rozumiem tego nabijania postow.Jak dla mnie moze go w ogole nie byc.Jak chce cos napisac to pisze i koniec.

Wstręciucha napisał(a):Może jakby nie było tego konkursu z nagrodami to być Ci uwierzyła!!!stalker napisał(a):Ad.4. A dla kogo jest ten numerek taki wazny,bo nie rozumiem tego nabijania postow.Jak dla mnie moze go w ogole nie byc.Jak chce cos napisac to pisze i koniec.
Ale z drugiej strony żeby Cię nie urazić już na wstępie, dodam iż takie posty zauważyłam u innych użytkowników. W ogóle Ciebie nie brałam w tym temacie pod uwagę.
Wracając do moich uwag...skoro "ten styl tak ma" to proszę o wgranie innego w miarę czytelnego, bo prosilver nie spełnia moich jakże niskich oczekiwań.
Co do reszty moich "postulatów" -napisałam co mi się nie spodobało a co można byłoby poprawić. Nie będę zagłębiać się w dyskusję na temat działów i kategorii, z biegiem czasu zobaczycie co miałam na myśli.

Wstręciucha napisał(a):Nie czytałam uważnie gdyż konkursy tego typu w ogóle mnie nie interesują, nie jestem tu dla nich i szczerze mówiąc może dziś zagłębie się w ten temat a wtedy ewentualnie przyznam Ci rację. Musisz jednak przyznać że jest wiele postów jedno-wyrazowych lub pisanych od tak żeby tylko mieć lepszy wynik. Nie napisałam nigdzie że chodzi mi o konkretnego użytkownika więc nie rozumiem Twojej uszczypliwości w związku z tym problemem...skoro nie masz nic na sumieniu to powinieneś mi przyznać rację bo skoro tak dużo tu piszesz musisz zauważać takowe zachowania a nie drążyć temat, który rzekomo Cię nie dotyczy.

Powrót do Sprawy organizacyjno-techniczne
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]