Chill City

Dyskusje na tematy sprzętu, oprogramowania, języków programowania, stron internetowych itp.

Postprzez hugo » 4 mar 2010, o 20:18

Siemka. Bawi się ktoś w Chill City na www.maxichillout.pl ??:) I chciałby się ewentualnie ustawić na jakiś pojedynek w którąś z wielu gierek on-line?? Polecam stronkę. Super rozrywka, mnóstwo fajnych ludzi i konkursy z nagrodami (obecnie chyba od walentynek konkurs na Chill Parę - zakochanych zachęcam do wzięcia udziału:) ). Jak są na tym forum jacyż użytkownicy tej strony, to zapraszam do wymiany poglądów :hello:
hugo
Gosc

Reklama

Re: Chill City

Postprzez hugo » 18 mar 2010, o 20:21

Ostatnio konkurs na Chill Parę...nie wiem jak Wam, ale mi się nie udało skusić drugiej połówki :grin: Teraz nieco bardziej przystępny: Chill w Ruchu:) Wrzucajcie fotki do waszych profili, które przedstawiają...jak nazwa wskazuje: was w ruchu:) Dobrze, że wiosna idzie, to i okazji żeby pochulać po dworzu więcej hehe
hugo
Gosc

Postprzez hugo » 22 mar 2010, o 15:42

Konkursy konkursami, ale ze swojej strony polecam jeszcze gierki ze strony maxichillout. Ja wkręciłem się ostro w łamigłówki liteorowo-słowne - niby banalnie proste, a siedzę 3 godziny i się głowię na kolejnych poziomach :lol:
hugo
Gosc

Postprzez marciszek » 24 mar 2010, o 18:59

musimy się ustawić na jakiś pojedynek, tez mnie wciągnęła ta strona, choć osobiście wolę pogaduchy w Net Cafe. W gry też gram. Generalnie polecam tą stronkę, kto nie ma tam konta, niech szybko wbija, ma fajne opcje.
marciszek
Gosc

Postprzez hugo » 25 mar 2010, o 03:51

Chętnie...mów tylko kiedy i gdzie i się stawiam w Chill City :D
hugo
Gosc

Postprzez hugo » 29 mar 2010, o 14:02

Swoją drogą...święta idą, jak ktoś ma problem z jakąś "jajcarską" kartką do znajomych, to polecam zajrzeć do Chill City... :D

Obrazek
hugo
Gosc

Reklama

Powrót do Komputery i Internet

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]