Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
Wcześniej to głównie zamawianie biletów o czym już pisałem.
). Ciekaw jestem czy sa tu na forum użytkownicy takich portali a jak ta to jakie są ich wrażenia - gdyż z tego co wiem za granicą są one dość szeroko rozpowszechnione (swoopo) a w Polsce dopiero raczkują.bomber napisał(a):Pozwolę się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że portale z licytacjami za wspomniany grosz są zdradliwe, a nawet spotkałem się z określeniem że to oszuści - gdyby tak było to przy rosnącej liczbie ich użytkowników dawno już by mieli prokuratora na głowie (pomijając naszych polityków chyba nikt nie jest w stanie robić pół Polski w balona). Ciekaw jestem czy sa tu na forum użytkownicy takich portali a jak ta to jakie są ich wrażenia - gdyż z tego co wiem za granicą są one dość szeroko rozpowszechnione (swoopo) a w Polsce dopiero raczkują.

adasko napisał(a):o jakich portalach mówisz bomber bo ja szczerze mówiąc jestem zielony w temacie?

lucjuk napisał(a):bomber napisał(a):Pozwolę się nie zgodzić ze stwierdzeniem, że portale z licytacjami za wspomniany grosz są zdradliwe, a nawet spotkałem się z określeniem że to oszuści - gdyby tak było to przy rosnącej liczbie ich użytkowników dawno już by mieli prokuratora na głowie (pomijając naszych polityków chyba nikt nie jest w stanie robić pół Polski w balona). Ciekaw jestem czy sa tu na forum użytkownicy takich portali a jak ta to jakie są ich wrażenia - gdyż z tego co wiem za granicą są one dość szeroko rozpowszechnione (swoopo) a w Polsce dopiero raczkują.
Ja ich oszustami nie określam. Wręcz przeciwnie jestem pewien, że działają w pełni legalnie. Natomiast coś co wydaje się, że kosztuje parę groszy, rzeczywisty koszt jest znaczenie wyższy.
Fakt faktem, że osoba, która dany produkt kupi przeważnie jest parę złotych do przodu, bo złożyli się na to pozostali aukcjowicze. W końcu taki portal to nie instytucja charytatywna rozdająca przykładowo wieże stereo po 100zł. Zarobić muszą, a że cena wygląda atrakcyjnie to nie jeden się skusi.
stalker napisał(a):O kuna jasny gwiny Lucek wytlumacz mi to bo nie rozumiem jak aukcjowicze skladaja sie na dany towar ktorego nie dostana,przeciez ja nie place tylko licytuje to kto zabiera mi pieniadze?

lucjuk napisał(a):
Podsumowując - płacisz już za sam udział w licytacji.
adasko napisał(a):o jakich portalach mówisz bomber bo ja szczerze mówiąc jestem zielony w temacie?
Powrót do Komputery i Internet
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]