Krwiodawstwo

Kiedy dopadnie Cię ból głowy a Goździkowa nie pomoże to dział dla Ciebie. Na pewno znajdziesz złoty środek dla siebie?nie tylko na ból głowy.

Postprzez Mart » 14 lip 2011, o 21:22

wszystko indywidualna sprawa organizmu, ale warto spróbować :)
Mart
Rekrut

Reklama

Re: Krwiodawstwo

Postprzez logika » 7 paź 2011, o 13:29

Ja oddaję krew od 4 lat. W sumie na początku też niewiele o tym wiedziałam, ale przeczytałam artykuł na www.prawdziwaprawda.pl w którym aktorki i modelki wypowiadały się na temat tego, jak to wygląda i się przekonałam :)
logika
Gosc

Postprzez gandalf » 17 lis 2011, o 23:58

Wkraczając w pewien wiek uświadomiłem sobie, że nie chcę już być dłużej samotny i koniecznie muszę przemóc mój strach przed kobietami. Chciałem coś zrobić z moją samotnością i zapisałem się na kurs uwodzenia do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Mają niezmiernie bogatą ofertę szkoleń dostosowanych do wieku i płci uczestników. Jest to szkoła sprawdzona, mająca dobre opinie i pozytywne oceny, warto więc skorzystać ;) dzięki ich pomocy mój strach się rozpłynął i żadna kobieta mi się nie oprze ;)
gandalf
Gosc

Postprzez Samira » 2 gru 2011, o 16:46

Ja też niestety nie mogę oddawać krwi, z powodu leków na alergię. A szkoda, bo już nie raz chciałam komuś pomóc.
Samira
Gosc

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]