kto interesuje sie projektowaniem?

Kolekcjonujesz znaczki? A może hodujesz patyczaki? Napisz o swoim hobby, znajdź inne osoby podzielające twoje zainteresowania.

Postprzez mad » 19 wrz 2011, o 19:15

Mad&Madmagazyn ma konkursy, i to z cennymi nagrodami, dla wszystkich młodych projektantów. Czyli jeśli marzycie o projektowaniu ciuchów lub karierze garfika, to kontynuujcie lekturę tego wpisu:))
Konkursy są dwa.
Jeden. Projekt na wlepę w odpowiedzi na hasło „Back to school”. Do zgarnięcia gadżety z prestiżowego SklepGraficzny.pl
http://madandmad.pl/2011/09/15/back-to-school/
Dwa. Zaprojektuj unikatowy nadruk na wzór buta marki PLOONK. Zwycieski projekt zostanie wprowadzony do sprzedaży, ponadto zwycięzca otrzyma kupon na 120 euro do wykorzystania w sklepie Ploonk.
http://madandmad.pl/konkurs-ploonk-i-madmad/
mad
Gosc

Reklama

Re: kto interesuje sie projektowaniem?

Postprzez fiona76 » 23 wrz 2011, o 18:41

Zainteresowane, twórcze osoby odsyłam na kursyhobby.pl :)
fiona76
Gosc

Postprzez żaroofka » 8 paź 2011, o 17:50

fajne, fajne - pooglądam :)
żaroofka
Gosc

Postprzez daniel234 » 4 mar 2012, o 16:21

Jeśli jesteś nieśmiały i brak ci pewności siebie w kontaktach damsko-męskich to polecam szczerze zapisanie się na kurs uwodzenia do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają szeroką ofertę szkoleń dostosowanych do wieku, płci i stopnia zaawansowania uczestników – sami sprawdźcie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl. Ja poszedłem do nich ponieważ nie miałem odwagi porozmawiać z żadną kobietą, każda mnie przytłaczała i nie potrafiłem się przełamać. Teraz uwodzenie do mnie łatwizna i przyjemność ;)
daniel234
Gosc

Reklama

Powrót do Hobby