Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
kamil-INTER- napisał(a):Ja nie jadam, sam sobie umiem zrobić hamburgera, pizze, tortille i hotdoga
sadako napisał(a):stalker napisał(a):sadako napisał(a):no własnie dlatego ludzie tyją bo nie mają czasu na domowe obiady
Wampirki chyba nie maja problemu z tyciem.
nom, figura jak marzenie, chcesz sprawdzić?

). A jeżeli już jadam to hamburgery lub frytki.Monika napisał(a):a ja pracowalam rok w mcdonald i nie moge powiedziec ze umiem robic to co tam serwuja...bo skladniki sa tylko dla nich dostepne...
sadako napisał(a):Monika napisał(a):a ja pracowalam rok w mcdonald i nie moge powiedziec ze umiem robic to co tam serwuja...bo skladniki sa tylko dla nich dostepne...
jedna moja koleżanka tam pracowała... i powiedziala mi że jak zobaczyła jak się to wszystko robi to sama przestała tam jeść
Monika napisał(a):sadako napisał(a):Monika napisał(a):a ja pracowalam rok w mcdonald i nie moge powiedziec ze umiem robic to co tam serwuja...bo skladniki sa tylko dla nich dostepne...
jedna moja koleżanka tam pracowała... i powiedziala mi że jak zobaczyła jak się to wszystko robi to sama przestała tam jeść
no to prawda...ja tez tam juz nie jadam:P
Zidentyfikowani użytkownicy: Google [Bot]