Fast Food

Jesteś urodzonym kucharzem? A może lubisz pichcić coś dla siebie i dla swojej kobietki?
Podziel się z innymi ulubionymi przepisami. Jak to mówią ?przez żołądek do serca?

Postprzez Stanković » 23 lut 2009, o 20:43

Nie jadam tam. I niekoniecznie dlatego że niezdrowe albo coś. Po prostu tego nie lubie, całe to jedzenie tam takie jakieś suche jest. Jedynie co to w wakacje czasem do Mc Donalnd wejdę, bo shake jest dobry. I lodziki też dobre tam mają:-)
Stanković
Gosc

Reklama

Re: Fast Food

Postprzez Justencja » 24 lut 2009, o 00:53

Staram się nie jeść. Czasami lubię. Przeważnie pizze, innym razem zapiekanki, ale to w biegu zazwyczaj, albo na jakiś wypad z kumplami. jeśli jestem w domu sama coś zrobię ;)
Justencja
Rekrut

Postprzez Egzekju » 3 mar 2009, o 17:43

Osobiscie staram sie unikac wszelkich fast-foodów, ale czasami nie moge sie oprzec przed kupieniem chociazby frytasów :roll:
Egzekju
Gosc

Postprzez tedwa69 » 25 mar 2009, o 20:36

Ja tam lubię oszamać ćwierćfunciaka :grin:
Bo jeśli chodzi o kebab to rzadko można trafić na naprawdę dobry (nie wspominając już z ilu budek śmierdzi gorzej niż psu spod ogona) a sprzedają się głównie dlatego, że można się za niewielką cenę dobrze napchać. Tyle, że kebab jest najgorszym z fast foodów jeśli chodzi o działanie na nasz organizm.
tedwa69
Gosc

Postprzez pretxt » 17 maja 2009, o 11:03

Kebab u kumpla w "kebaku" ale to też bardzo sporadycznie.
Przynajmniej wiem, że u niego czysto i, że mi nie napluje do jedzenia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
pretxt
Rekrut

Postprzez malvae » 11 sie 2009, o 00:22

ja bardzo rzadko jakieś frytki czy coś. u nas w mieście jest czasem trudno się oprzeć, bo jest tu słynna Aleja Frytkowa, jest tam mnóstwo budek z takim jedzeniem i mimo, że każdy wie że to niezdrowe i że tłuszcz do frytek zmieniany jest rzadko itd... to zapachy działają na człowieka:] co do McDonalda czy KFC, nie bywam tam często. Jak się obżerać to domowe hamburgery w 10 min dla 15 ludzi łatwe do zrobienia i wiem że świeże itd... :)
My heart
Your skin
This love
I'm in
We don't arrive, without a suprise
Your right
Im wrong
be free
be long
Into inside, it's coming alive
malvae
Gosc

Postprzez lucjuk » 11 sie 2009, o 14:04

malvae napisał(a):ja bardzo rzadko jakieś frytki czy coś. u nas w mieście jest czasem trudno się oprzeć, bo jest tu słynna Aleja Frytkowa

W stanach co drugą ulicę należałoby nazwać Aleją FastFoodową.
Spodziewałem się, że jest tam dużo sieciówek w stylu tego co my kojarzymy głównie z McD czy KFC, ale to co zobaczyłem to jednak przerosło moje oczekiwania.
"Wszyscy ludzie rodzą się równi i mają prawo do życia, wolności i szczęścia"
Obrazek
http://student.agh.edu.pl/~lucjuk
Polecane:
http://platformaobywatelska.cba.pl/
lucjuk
Weteran

Postprzez hipodameja » 17 sie 2009, o 22:20

Nasze-Forum.Net napisał(a):Jadacie w fast foodach? Jeśli tak to co?

Nie jadam. Chyba, że jestem gdzieś na wyjeździe i mnie głód złapie to wtedy skuszę się na jakieś frytki. Jakoś tak mnie nie ciągnie do tych fast foodów.
'Dlaczego mi brakuje nieba, chociaż nie ma żadnej chmury...?
Dlaczego płaczę ze chce wyżej, gdy jestem już na szczycie góry...?'
hipodameja
Gosc

Postprzez toomekkk » 18 sie 2009, o 16:53

a ja lubię, tylko jakbym tak często chodził do Mac'a to raz-bym był szerszy jak wyższy, dwa to przecież kosztuje!!!ale smaczne takie żarcie jest, nawet mnie nie obchodzi co oni do tego kłada, ważne że smakuje :D :D a niestety na ogół, królują u mnie dania w proszku, czyli zupki chińskie, jakieś spagetti ;P
toomekkk
Rekrut

Postprzez gosiagosia » 30 lip 2010, o 11:43

O tak uwielbiam fast foody. Często korzystam z lakomczuch.pl. Tu znajdę to co uwielbiam. Dziś to będzie może pizza Warszawa, jutro spróbuję sushi Warszawa . Wybieram, dzwonię, zamawiam i mam z dostawą do domu to co uwielbiam. Do tego pepsi koniecznie, bez niej się nie obejdzie. :D
gosiagosia
Rekrut

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kulinaria

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]