Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
. musze czekac do odnowienia "miesiecznego cyklu umowy" i dopiero wtedy moge cos gdzies napisac, albo po prostu wejsc na facebooka. moze slyszeliscie o alternatywie dla mobilnego netu w podobnej cenie? musialabym namowic na to rodzicow, wiec podajcie jakies konkretne oferty 

. polecam zmienic mobilny net na kabel. musisz poszukac ciekawych ofert i promocji, bo ostatnio wszystkie firmy bija sie o klienta - konkurencja jest duza. nawet do tego stopnia, ze niektorzy daja net na serio za darmo
. tak jak multimedia. wlasnie od niedawna maja promocje darmowego internetu jesli wykupisz jeszcze jedna usluge. moze zainteresujesz sie taka oferta? ja tez nie moge wytrzymac bez facebooka i nie zniosla bym takiego rygoru 
. jeszcze jedna usluge to znaczy co? telefon, telewizja? a ceny tego daja rade w porownaniu z konkurencja
? to znaczy, czy nie sa podwyzszone na czas tej promocji i tak na prawde wyzsze od konkurencji, zeby ten net im sie zwrocil? czy to sie oplaca?
. czy to sie oplaca? odpowiedz sobie sama
. jesli uzywasz kablowki z internetem to tym sposobem placisz tylko za jedno, wiec koszty ci sie zmniejszaja o 50%
. z tego co wiem, to oferta jest porownywalna z reszta, ta normalna. wlacz sobie i nie wydawaj kasy na cos co ci sie nalezy 
. no chyba oplaca. dzieki za porade! postaram sie przekonac rodzicow do zmiany kablowki, albo telefonu, bo co im za roznica w sumie
. a ja juz bez stalego internetu nie moge zyc
. chce internet za darmo od multimedia!
Powrót do Komputery i Internet
Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników