macie sprawdzony prezent na Dzień Kobiet?

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez koteczka1 » 28 lut 2011, o 13:06

a ja dziwna jestem bo nie lubie kwiatkow, wole dostac wielkie nic - niz oklepanego kwiatka :P
AUKCJE, LOTERIE, KONKURSY, DARMOWE NAGRODY
http://odlotek.pl/zaproszenie/17582
koteczka1
Gosc

Reklama

Re: macie sprawdzony prezent na Dzień Kobiet?

Postprzez Krooki » 1 mar 2011, o 19:36

Ale kwiatek można dać też w jakimś kreatywnym prezencie.

Ja osobiście preferuję buziaka + kwiatek (ewentualnie czekoladki). Chociaż z własnego doświadczenia wiem, że na przykład bilet do teatru działa niesamowicie na bliską kobietę ;)
Life is the not about the breaths you take. It's the amount of moments, that take your breath away...
Krooki
Gosc

Postprzez kasia_mat » 3 mar 2011, o 02:31

a ja poprosilam o suszarkolokówkę :) http://allegro.pl/savion-lokosuszarka-s ... 98099.html
kasia_mat
Gosc

Postprzez Krooki » 3 mar 2011, o 02:57

suszarkolokówka (jakkolwiek to by strasznie nie brzmiało) to jednak jest chyba troche spersonalizowany prezent...

a poza tym trochę mało romantyczny nie sądzisz? wiem że to nie walentynki, no ale to tak samo można dac patelnię, albo zestaw do manicure...
Life is the not about the breaths you take. It's the amount of moments, that take your breath away...
Krooki
Gosc

Postprzez Tissue » 8 mar 2011, o 16:19

Myślę, że kwiaty z bibuły to dobry pomysł. Szybko nie więdną :D
Kwiaty z Bibuły - Jak zrobić kwiaty z bibuły?
Tissue
Gosc

Postprzez przemik » 16 mar 2011, o 00:47

Najważniejsze żeby się pamiętało o tym Dniu i złożyło chociaż życzenia. Myślę że każda kobieta będzie zadowolona jeśli jej mężczyzna podaruje jej ładnego kwiatka chociaż kwiaty można dawać codziennie bez okazji:)
przemik
Gosc

Postprzez tomaszzzzzz » 30 maja 2011, o 14:12

moim zdaniem najlepszym prezentem jest zawsze bizuteria czy na dzien kobiet czy urodziny oczywiscie nie bardzo droga- za cene kwiatka i ksiazki da sie kupic \cos skoromnego, ja mojej dziewczynie z sambory w necie kupuję, żeby wychodziło tanio - i jeszcze to nie zawiodło
poza tym sprawdzona metoda polecam! _ - glupio to może zabrzmi ale jak sie cos samemu zrobi to je wzrusza - nawet głupota,kartka ładniejsza - kiedys zrobilem doniczke, tzn kupiłem taka w empiku ze sklejki i pomalowałem - wdziecznośc moej wybranki była bardzo miła....
tomaszzzzzz
Gosc

Postprzez Typ1 » 30 maja 2011, o 22:31

Kwiaty wiele załatwiają. Liczy się pamięć o nich, a nie gruby portfel.
Typ1
vc Prezes

Postprzez colinn » 13 lut 2012, o 16:19

zgadzam się, że kwiaty zawsze się sprawdzają i dobrane pod preferencje kobiety są miłym prezentem. z drugiej strony nie pogardziłabym na przykład jakimś relaksującym zabiegiem jak na przykład (moje najnowsze odkrycie) kąpiel w winie w Głęboczku :) Myślę, że każda kobieta by się również ucieszyła z takiego podarku :)
colinn
Gosc

Postprzez goska » 17 lut 2012, o 01:49

W tym roku widziałam, że Unity Line też ma taką atrakcję jak rejs promem z racji Dnia Kobiet. w czasie rejsu fajne atrakcje m.in
Wśród licznych atrakcji czekają na Ciebie m.in.: wizaż i stylizacja fryzur, relaksujące masaże, występy gwiazd: Piotra Lisieckiego - finalisty programu "Mam Talent" oraz Katarzyny Piaseckiej - najzabawniejszej babki w Polsce. A na deser... występ chippendales z grupy Bad Boys! Przygotuj się na całonocną zabawę!

Wyjazd 10 marca więc jak ktoś ma ochotę.. ja mam.. ale jednak za daleko..
http://www.unityline.pl/oferta/oferta_d ... ien-kobiet
goska
vc Prezes

Reklama

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]