mam wrażenie że jestem w chorym związku. Pomóżcie !

Rozmowy o związkach, czyli o nas, zauroczenie, miłość, małżeństwo, rozstania, smutki ...

Postprzez lenka0927 » 25 sty 2012, o 18:33

witam ;)
Słuchajcie mam duzy problem bo nie wiem juz co mam robić...
Zaczęłam związek z kolegą mojego brata. Jestem z nim już ponad rok, ale nie wytrzymuję juz jego zachowania.
Na początku był cud miód i maliny, ale jak już minęło troche czasu to zaczęłam czuć że chyba mu nie zależy.
Pochodzę z małej miejscowości ale uczę się w mieście i w sumie widujemy sie tylko w weekendy bo on też mieszka w małej miejscowości. Niestety nie widziałąm go już 3 tygodnie bo zawsze wykręca się pracą, albo chorobą. Ostatnio nawet do mnie nie pisze, nie wiem co się dzieje. Podejrzewam ze może spotyka się z kimś innym ;/
Problem jest taki że ja się w nim zakochałam. Poznałam już jego rodzinę i w ogóle, myślałam że to coś poważnego,ale po jego zachowaniu chyba okazuje się ze nie.

Co mam zrobić? Rozstać się z nim? Jak próbuje się z nim dogadać to Tylko na siebie warczymy... Jestem w rozsypce z tego powodu, stałam się nerwowa, ciągle jestem zła bez [powodu ;/

Pomóżcie ;(
lenka0927
Gosc

Reklama

Re: mam wrażenie że jestem w chorym związku. Pomóżcie !

Postprzez magga121 » 5 lut 2012, o 22:06

Trochę smutna historia. Ale te niestety się najczęściej zdarzają. Moim zdaniem najpierw powinnaś się dowiedzieć, czy on naprawdę ma kogoś innego. Przykro mi to mówić, ale jeśli się okaże, że tak to najlepiej z nim skończyć. Po co przez niego cierpieć? Spróbuj poważnie porozmawiać, może okaże się, że naprawdę nie miał czasu. Powodzenia!
Żyj!
Całym!
SobÄ…!
magga121
Gosc

Re: mam wrażenie że jestem w chorym związku. Pomóżcie !

Postprzez mazsmac » 24 mar 2012, o 16:31

Popieram tÄ… akcjÄ™, co o tym sÄ…dzicie?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tr ... e-marzenia

Tribestan jest pierwszym w Polsce preparatem na podniesienie libido dla kobiet i mężczyzn. Dzięki niemu spełniamy zmysłowe marzenia i uwalniamy namiętność i pożądanie!

Obrazek

Zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku.
mazsmac
Gosc

Reklama

Powrót do Relacje damsko-męskie

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników