MAN

Dział dla prawdziwych mężczyzn którzy lubią pisać na wszystkie tematy.
Samochody, dziewczyny, zdrowie, seks i nie tylko.

Postprzez stalker » 31 paź 2008, o 16:43

Wysoki,przystojny,dobrze zbudowany,z czarnymi wlosami zaczesanymi do tylu,w garniturze od Gucciego a pantoflach Versacego i wypchanym portwelem Pierre Cardina,ktory jest uzupelniany szwajcarskimi bankami.Pod lewa pacha beretta m92f widoczna podczas wsiadania do wypelnionego brzmieniem Beethovena Aston Martina kierujacego sie w strone jednej z willi w ktorej wlasnie odbywa sie przyjecie na czesc przejecia kolejnej mafiinej korporacji swiatowej.
To jest typ faceta,a nie jakis tam profesorek czy doktorek sleczacy nad jakims projektem.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Reklama

Re: MAN

Postprzez nikita00 » 4 sty 2012, o 19:22

Wszystkich zainteresowanych rozwojem swoich umiejętności uwodzenia odsyłam do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl) która to prowadzi kursy z uwodzenia zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Ja skorzystałam z ich oferty, jestem pod wrażeniem zmian, jakich we mnie dokonali :) czuję się w końcu kobietą spełnioną, która potrafi osiągać swój cel :) szkoła ta ma bardzo dobre opinie i recenzje, dlatego właśnie ich wam polecam :)
nikita00
Gosc

Postprzez marekJ » 10 sty 2012, o 19:29

nikita00 napisał(a):Wszystkich zainteresowanych rozwojem swoich umiejętności uwodzenia odsyłam do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (http://www.wyzszaszkolauwodzenia.pl) która to prowadzi kursy z uwodzenia zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn. Ja skorzystałam z ich oferty, jestem pod wrażeniem zmian, jakich we mnie dokonali :) czuję się w końcu kobietą spełnioną, która potrafi osiągać swój cel :) szkoła ta ma bardzo dobre opinie i recenzje, dlatego właśnie ich wam polecam :)

Etam kurs uwodzenia! Wystarczy się umyć,pod pachę prawdziwe dezodoranty męskie dla prawdziwych mężczyzn (najlepiej kilka zmieszać, dla lepszego efektu), włosy na żel, i żadne kursy nie potrzebne!! :D
Ewentualnie, kurde, jakieÅ› eleganckie ciuchy dla faceta i wio!
Ostatnio edytowano 6 mar 2012, o 16:15 przez marekJ, łącznie edytowano 1 raz
marekJ
Gosc

Postprzez daniel234 » 4 mar 2012, o 16:22

Jeśli chcielibyście pogłębić swoją wiedzę na temat płci przeciwnej to zachęcam was do skorzystania z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ukończyłem tam kurs Alpha Male i zamierzam kontynuować go na kolejnym stopniu :) zrobili na mnie pozytywne wrażenie, mam o nich dobrą opinię i dlatego i wam polecam :) można się wiele dowiedzieć o relacjach damsko-męskich i o sobie samym – zajrzyjcie na ich stronę http://www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
daniel234
Gosc

Postprzez YourMister » 5 mar 2012, o 00:07

Ha-ha, dzięki jestem otwry na dokształcanie, ale nie w tego typu szkołach!!
YourMister
Gosc

Reklama

Powrót do Świat Mężczyzn

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników