Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)kamil-INTER- napisał(a):Golf jest dla buraka ale 1 i 2 . Reszta jest super, a najlepsza 6 i to nie są auta dla kozaka, ponieważ kozak to ru... cw.. a ja nim nie jestem.

to moje opowiadanie, może miałbyś ochotę przeczytać
)LadyMakbet napisał(a):zgadzam się
kiedyś to w ogóle z samochodami było śmiesznie,
mój tato lata temu w komisie sprzedawał przeważnie golfy 2 i fiaty 126p - młodzi kochali te autka

Jarek napisał(a):LadyMakbet napisał(a):zgadzam się
mój tato lata temu w komisie sprzedawał przeważnie golfy 2 i fiaty 126p - młodzi kochali te autka
Czasy się zmieniły.. teraz rynek ma do zaoferownia o wiele szerszy asortyment aut, dostępny dla przeciętnego Polaka
stachel94 napisał(a):Jarek napisał(a):LadyMakbet napisał(a):zgadzam się
Czasy się zmieniły.. teraz rynek ma do zaoferownia o wiele szerszy asortyment aut, dostępny dla przeciętnego Polaka
Nie zgodze się. Teraz mało kogo stać na nowy samochód z salonu. Najtańsze samochody kosztują 25000-30000 złotych, a to nie jest dla przeciętnego Polaka, który zarabia 2000 brutto miesięcznie.

lucjuk napisał(a):Zależy jak na to patrzyć - asortyment szerszy jest na pewno. Ty zakładasz że przeciętny Polak kupuje nowe auto za te 25-30k - wtedy to faktycznie nie każdy może sobie na to pozwolić.
Tylko po co kupować nowe auto, które najszybciej traci na wartości.

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]