stachel94 napisał(a):Pytaliśmy o piosenkarza, a nie o palanta, który gada przez 3 minuty.
To, że Tobie nie podobają się " palanty ", które gadają to nie moja sprawa.. ale jak byś tak nie wiedział to Oni też czasami w refrenach śpiewają, a Eminem to już na pewno.. i jeszcze jedno każdy ma inny gust, a o gustach się nie rozmawia
Oj nie wiem czemu ale ukochałam sobie Jasona Mraza choć słucham 2 jego pisenek : P Myslovitz lubię Happysad czasem wleci w ucho ; ) Piosenka ulubiona którą uwielbiam i jest ponadczasowa i cudownie mi sie kojarzy to James Blunt- You're beutiful (proszę sie nie śmiać )
Tak więc mój świat kręci się wokół pewnego cudownego artysty i człowieka imieniem Michael Michael Jackson. Kocham Go z całego serca, ale ok tu ma być o muzyce... No więc Jego muzykę też kocham Jest dla mnie jedyny, cudowny, najlepszy.
Ulubiona piosenka.. chm... Will you be there. Coś pięknego. Chociaż nie ma takiej piosenki MJa której nie uwielbiam
Hmm, ja słucham takiego gatunku muzycznego jak rock, screamo / emo . Np. LoveHateHero. Eyes Set To Kill. A Fire Inside. Bless The Fall. Linkin Park. Panic! At The Disco. Paramore. Papa Roach. Avril Lavigne.
I wieele, wieeele innych.
Ostatnio edytowano 23 sie 2010, o 19:44 przez x3Kroliczekkx3, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam i Zapraszam na wyszukanie mnie także na innych stronkach, pod loginem x3Kroliczekkx3.