Najlepsze forum młodzieżowe w sieci!
gela02 napisał(a):Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.
stalker napisał(a):gela02 napisał(a):Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.
Ogladalem Woodstock z Owsiakiem,co tam sie nie dzialo,tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow,cpajacych w smiesznych namiotach oznaczonych symbolem trawy,biegajacych w kolko i tanczacych jakies pogo w dodatku nago,inni bzykali sie gdzie popadnie,szkoda mowic.
gela02 napisał(a):stalker napisał(a):gela02 napisał(a):Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.
Ogladalem Woodstock z Owsiakiem,co tam sie nie dzialo,tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow,cpajacych w smiesznych namiotach oznaczonych symbolem trawy,biegajacych w kolko i tanczacych jakies pogo w dodatku nago,inni bzykali sie gdzie popadnie,szkoda mowic.
oj myślałam że jesteś inteligentny widze że sie nie polubimy.Lepiej sie nie wypowiadać jeśli nie było Cie tam osobiscie... Byłam tam ze znajomymi i nikt z nas nie chodził naćpany pogo tańczyliśmy w ubraniach....Nie wiesz jak bardzo Ci ludzie są przyjazni i tolerancyjni . Wiesz jeśli oglądasz telewizje trwam która nie pokazuje dobrej zabawy tylko wszystko co najgorsze to Twoja sprawa. Nie mówie że wszyscy tam chodzili poukładani ale jak ide na dyskoteke widze naćpane 14 latki które własnie uprawiały sex z obcym chłopakiem to twierdze że to jest złe.Ja widziałam to więc moge sie wypowiadać.Chyba nie widzisz jakie patologie otaczają Cie na codzien.Przykro mi że jesteś tak ograniczony
gela02 napisał(a):"tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow" o to mi dokładnie chodzi nie masz prawa tak pisać w ten sposób obrażasz mnie ."Moja wypowiedz opiera sie na chyba pierwszym przystanku,bo Owsiak nie byl w stanie sobie z tym poradzic.Jezeli na innych bylo inaczej,normalnie to nie ma problemu." tego nie napisałes w pierwszym poście.Może zbyt nerwowo sie zachowałam ale zawsze tak mam jak ktoś obraża moje poglądy nie mało się na czymś znając
gela02 napisał(a):Mówiac o ludziach którzy tam są Jedna wielka banda przyglupow mówisz też o mnie bo wiesz ze tam bywam.
Myśl sobie co chcesz nie chcę juz o tym gadać swoje wiem

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]