Wasze ulubione gatunki muzyki

Czyli co Ci w duszy gra, tematy o każdym rodzaju muzyki.

Postprzez Moonlight » 1 gru 2008, o 01:37

Brakowało mi takiego tematu ogólnego na temat gatunków.
No więc, jakiej muzyki słuchacie najczęściej?
"Każdej nocy, od godziny czwartej,
teatr magiczny
- tylko dla obłąkanych -
Wejście kosztuje rozum..."
Moonlight
Gosc

Reklama

Re: Wasze ulubione gatunki muzyki

Postprzez gela02 » 20 gru 2008, o 23:50

Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.
gela02
Gosc

Postprzez stalker » 21 gru 2008, o 01:14

gela02 napisał(a):Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.

Ogladalem Woodstock z Owsiakiem,co tam sie nie dzialo,tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow,cpajacych w smiesznych namiotach oznaczonych symbolem trawy,biegajacych w kolko i tanczacych jakies pogo w dodatku nago,inni bzykali sie gdzie popadnie,szkoda mowic.
Jeden czlowiek-jedna legenda
stalker
Weteran

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 01:30

stalker napisał(a):
gela02 napisał(a):Słucham naprawde wszystkiego od Hip hopu po metal. Można mnie spotkać na Woodstocku na wszelkich imprezach reage czy hh itp Może powiem czego nie słucham : techno czy discopolo ale na imprezie potrafie sie przy tym bawić.

Ogladalem Woodstock z Owsiakiem,co tam sie nie dzialo,tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow,cpajacych w smiesznych namiotach oznaczonych symbolem trawy,biegajacych w kolko i tanczacych jakies pogo w dodatku nago,inni bzykali sie gdzie popadnie,szkoda mowic.

oj myślałam że jesteś inteligentny widze że sie nie polubimy.Lepiej sie nie wypowiadać jeśli nie było Cie tam osobiscie... Byłam tam ze znajomymi i nikt z nas nie chodził naćpany pogo tańczyliśmy w ubraniach....Nie wiesz jak bardzo Ci ludzie są przyjazni i tolerancyjni . Wiesz jeśli oglądasz telewizje trwam która nie pokazuje dobrej zabawy tylko wszystko co najgorsze to Twoja sprawa. Nie mówie że wszyscy tam chodzili poukładani ale jak ide na dyskoteke widze naćpane 14 latki które własnie uprawiały sex z obcym chłopakiem to twierdze że to jest złe.Ja widziałam to więc moge sie wypowiadać.Chyba nie widzisz jakie patologie otaczają Cie na codzien.Przykro mi że jesteś tak ograniczony
gela02
Gosc

Postprzez stalker » 21 gru 2008, o 01:47

gela02 napisał(a):
stalker napisał(a):

oj myślałam że jesteś inteligentny widze że sie nie polubimy.Lepiej sie nie wypowiadać jeśli nie było Cie tam osobiscie... Byłam tam ze znajomymi i nikt z nas nie chodził naćpany pogo tańczyliśmy w ubraniach....Nie wiesz jak bardzo Ci ludzie są przyjazni i tolerancyjni . Wiesz jeśli oglądasz telewizje trwam która nie pokazuje dobrej zabawy tylko wszystko co najgorsze to Twoja sprawa. Nie mówie że wszyscy tam chodzili poukładani ale jak ide na dyskoteke widze naćpane 14 latki które własnie uprawiały sex z obcym chłopakiem to twierdze że to jest złe.Ja widziałam to więc moge sie wypowiadać.Chyba nie widzisz jakie patologie otaczają Cie na codzien.Przykro mi że jesteś tak ograniczony

Czemu mowisz,ze sie nie polubimy,po jednym poscie na temat Woodstock-to jest przyklad Twojego ograniczenia a nie mojego.Rownie dobrze moge powiedziec,ze bylem w dyskotece i nie widzialem jak panienki uprawiaja sex i sa nacpane,jezeli Ty w takiej bylas to Ciebie otacza patologia nie mnie,bo ja nie widze takowej obok siebie.
Co do programu to byl oryginalny i pokazane bylo wszystko,co ludzie tam robia,wiec nie rozumiem tego oburzenia,to jest moje zdanie,ze nie przepadam za tego typu rozrywka gdzie 90%ludzi jest nacpana,pijana,naga,obijajaca sobie twarze,konczaca w szpitalach ze zlamaniami,toplajaca sie w blocie,uprawiajaca sex na oczach innych ludzi.Moja wypowiedz opiera sie na chyba pierwszym przystanku,bo Owsiak nie byl w stanie sobie z tym poradzic.Jezeli na innych bylo inaczej,normalnie to nie ma problemu.
stalker
Weteran

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 02:10

"tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow" o to mi dokładnie chodzi nie masz prawa tak pisać w ten sposób obrażasz mnie ."Moja wypowiedz opiera sie na chyba pierwszym przystanku,bo Owsiak nie byl w stanie sobie z tym poradzic.Jezeli na innych bylo inaczej,normalnie to nie ma problemu." tego nie napisałes w pierwszym poście.Może zbyt nerwowo sie zachowałam ale zawsze tak mam jak ktoś obraża moje poglądy nie mało się na czymś znając
gela02
Gosc

Postprzez stalker » 21 gru 2008, o 02:25

gela02 napisał(a):"tylko atomowa tam wyslac.Jedna wielka banda przyglupow" o to mi dokładnie chodzi nie masz prawa tak pisać w ten sposób obrażasz mnie ."Moja wypowiedz opiera sie na chyba pierwszym przystanku,bo Owsiak nie byl w stanie sobie z tym poradzic.Jezeli na innych bylo inaczej,normalnie to nie ma problemu." tego nie napisałes w pierwszym poście.Może zbyt nerwowo sie zachowałam ale zawsze tak mam jak ktoś obraża moje poglądy nie mało się na czymś znając

Nie Skarbie,mylisz pojecia,ja nie obrazam Ciebie,tylko wypowiadam sie na temat Woodstock,ktory ogladalem od poczatku do konca w tv,i wybacz ale normalnych ludzi to tam nie widzialem,po tym co tam zobaczylem to nie mialem ochoty ogladac kolejnych.Jezeli moja wypowiedz skierowana bylaby do Ciebie w stylu:Jestes chora psychicznie biorac udzial w blotnych zabawach sexualnych to Moglabys poczuc sie obrazona.
stalker
Weteran

Postprzez gela02 » 21 gru 2008, o 02:37

Mówiac o ludziach którzy tam są Jedna wielka banda przyglupow mówisz też o mnie bo wiesz ze tam bywam.
Myśl sobie co chcesz nie chcę juz o tym gadać swoje wiem
gela02
Gosc

Postprzez stalker » 21 gru 2008, o 02:46

gela02 napisał(a):Mówiac o ludziach którzy tam są Jedna wielka banda przyglupow mówisz też o mnie bo wiesz ze tam bywam.
Myśl sobie co chcesz nie chcę juz o tym gadać swoje wiem

Nie pisalem,ze ludzie,ktorzy tam byli to banda przyglupow,tylko,ze widzialem bande przyglupow skaczacych nago w blocie w Woodstok.
stalker
Weteran

Postprzez Nasze-Forum.pl » 21 gru 2008, o 03:16

Byłem na Woodstock w 2003 roku, miła przygoda, warto choć raz zobaczyć tak wielką scenę i tyle ludzi w jednym miejscu (w tamtym roku było podobno 400tys ludzi(!) na jednym polu namiotowym, spróbujcie sobie to wyobrazić.
Więcej jechać nie planuję, chyba jestem za stary już na to :D

Wiadomo, że na takich imprezach różne rzeczy się dzieją, na paradach techno tez się dzieje ...

A co do tematu i muzyki której słucham są to przeważnie gitarowe brzmienia, ale staram się nie ograniczać (tylko do tego) ;)
Dobry katalog stron warto dodać swoje serwisy. Nigdy nie wiem Jak doładować konto w Orange więc sobie napisałem taki wpis :)
Nasze-Forum.pl
Administrator

Reklama

Następna strona

Powrót do Muzyka

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]