Najlepsza praca w Polsce

W tym dziale dyskutujemy o zarabianiu, biznesie, pracy ...

Postprzez majtos » 23 maja 2011, o 17:59

Jak ktoś mi powie, że nie to nie wiem... ;) Wedel zaszalał i pokazał na co go stać - 10 tys miesięcznie za podróżowanie po świecie, dokumentowanie wyczynów, promowanie czekolady, wypoczywanie itp ojjjjjj

--
http://ambasador.wedel.pl/
majtos
Gosc

Reklama

Re: Najlepsza praca w Polsce

Postprzez sinos » 30 sie 2011, o 19:18

Brzmi nieźle, promowanie czekolady podczas podróży... ;)
sinos
Rekrut

Postprzez sun100 » 11 paź 2011, o 01:47

Niedawno zarejestrowała się na stronie http://chomikuj.pl/?page=444184 i przystąpiłam do programu partnerskiego. W tej chwili zarabiam nie małą kasę (min. 1000zł/mc), a oprócz tego mogę dodawać swoje pliki (muzyka, filmy itp) zupełnie za darmo. Polecam serdecznie. Dla mnie to jest praca jak na cały etat, tylko w zaciszu własnego domu, przy tym dobrze się bawię. Proszę się zarejestrować http://chomikuj.pl/?page=444184 Polecam serdecznie
sun100
Gosc

Postprzez leaf_woman » 5 gru 2011, o 14:52

Po ostatnio oglądniętym filmiku stwierdzam - poseł. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
leaf_woman
vc Prezes

Postprzez bozio » 9 gru 2011, o 16:05

Nic nie przebje Eurodeputowanego, tam to jest dopiero kasa
bozio
Gosc

Postprzez RhondaVous » 20 sty 2012, o 18:17

Po tym, co ostatnio się naczytałam, to zdecydowanie wygrywa posiadanie własnego biznesu. Przynajmniej człowiek wie, na czym siedzi, nawet jeśli na początku musi zaciskać pasa. Zresztą, znajomi zakładający własny startup mówili mi ostatnio, że właśnie przymierzają się do nawiązania współpracy z Małopolskim Parkiem Technologii Informacyjnych. Mówili, że najbardziej ich przyciągnęło nie tyle dofinansowanie, co tanie biura oraz możliwość poszukiwania tam partnerów biznesowych i dostępność technologii, jakie tam będą zgromadzone. To chyba byłaby najlepsza droga :)
roses are red
violets are blue
if you ever break up with me
I'll murder you
RhondaVous
Gosc

Postprzez katrina » 30 sty 2012, o 00:17

Marzyć zawsze można :) Ja na razie jestem na studiach i rozglądam się za czymś tymczasowym.
Chociaż z drugiej strony, ten koleś który wygrał Ambasadora Wedla ma 23 lata, więc też pewnie student. Tutaj dobrze sprawdzi się powiedzenie, że jak się nie spróbuje, to się nie wygra. Szkoda że ten konkurs już się skończył :/ A może znacie jakieś podobne odnośnie pracy marzeń?
w wolnej chwili zajrzyj na: agencja hostess
katrina
Gosc

Postprzez marekJ » 21 lut 2012, o 18:26

W poszukiwaniu pracy można przejrzeć nie tylko pośredników, ale np. ogłoszenia online - gazeta Anonse. Może uda się znaleźć robotę w odpowiednim województwie.
marekJ
Gosc

Reklama

Powrót do Biznes, ekonomia, praca

Kto przeglÄ…da forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Bing [Bot]